ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.

Η πρώτη εντύπωση μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop οφείλει να είναι η καλύτερη.

Η ιστοσελίδα (website) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι χωρίς αμφιβολία ένα απαραίτητο εργαλείο marketing για έναν επαγγελματία.
Πλέον, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα για την προώθηση και προβολή των υπηρεσιών και πώληση των προϊόντων τους.
Η δημιουργία ενός site, μιας οικονομικής ιστοσελίδας με χαμηλό ή ελάχιστο κόστος, είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία.  Όμως, η ιστοσελίδα σας αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να είναι η καλύτερη.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό: Η αξιοπιστία μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μια πρόχειρη, όχι καλαίσθητη εικαστικά και μη-λειτουργική ιστοσελίδα, δημιουργεί αρνητική εντύπωση στους επισκέπτες. Αν θέλουμε ως επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται στο χώρο του διαδικτύου, θα πρέπει να επενδύσουμε στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας λειτουργικής και με υψηλή αισθητική.
Είτε χρησιμοποιούμε την προώθηση στα social media με διαφημίσεις στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, ή στο Pinterest, είτε την προβολή μέσω πληρωμένων διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing), το website ή το eshop είναι ο τελικός προορισμός για όλους τους χρήστες.
Η ιστοσελίδα μας θα πρέπει να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό, ανάμεσα στις δεκάδες ιστοσελίδες, τις οποίες το κοινό επισκέπτεται καθημερινά.  Ταυτόχρονα, πρέπει να υπογραμμίζει την αξιοπιστία της εταιρείας, της υπηρεσίας ή του προϊόντος που παρέχουμε.

Σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σχεδιασμός και κατασκευή

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι μια από τις σημαντικές διαδικασίες στην κατασκευή ενός website.

 • Ο όρος κατασκευή ή ανάπτυξη ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για να περιγράψουμε τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται για να είναι ένα website ή ένα eshop λειτουργικό στο διαδικτύο.
 • Ο σχεδιασμός, το design, το web design είναι οι όροι που περιγράφουν όσα βλέπει κάθε φορά ένας χρήστης όταν επισκέπτεται ένα website, ένα eshop ή χρησιμοποιεί ένα app.Οι στόχοι μας στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Οι στόχοι μας στη δημιουργία μια ιστοσελίδας ή ενός e-shop.

 • Μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop πρέπει να είναι φιλική προς τον επισκέπτη.
  • Να προσελκύσουμε την προσοχή του χρήστη με την ποιοτική παρουσίαση αποφεύγοντας τα περιττά στοιχεία, τα οποία προκαλούν σύγχυση και ωθούν τους χρήστες να εγκαταλείψουν μια ιστοσελίδα.
  • Να προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας: να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει την απάντηση που θέλει, τη λύση στο πρόβλημα που τον ώθησε να αναζητήσει μια πληροφορία στο internet, στα social media και να μπει στη δική σας ιστοσελίδα.
  • Να αυξήσουμε την λειτουργικότητα μιας ιστοσελίδας:
   • η εύκολη πλοήγηση,
   • η σωστή επιλογή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών,
   • η σωστή δόμηση του περιεχομένου: η εύρθυμη εναλλαγή των εικόνων, των κειμένων που δε θα κουράσουν τον επισκέπτη Και κυρίως<
   • η άμεση απόκριση, η προσαρμογή τoυ website σε όλες τις συσκευές.
  • Να προσφέρουμε μια συνεκτική εικόνα της εταιρικής ταυτότητας. Ο επισκέπτης θα πρέπει να αναγνωρίζει στο brand σας είτε βλέπει την επαγγελματική σας κάρτα στο γραφείο ή στην επιχείρησή σας, είτε βλέπει την ιστοσελίδα σας από το κινητό του. 
Οι χρήστες θέλουν και πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και την πληροφορία της ιστοσελίδας σας μέσω των συσκευών που χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμό. Δώστε τους την δυνατότητα να μπορούν να δουν την ιστοσελίδα σας σωστά και εύκολα από όποια συσκευή χρησιμοποιούν.

Οι σχεδιαστές μας σας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο της γραφιστικής δημιουργίας, με προτάσεις για το εικαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Δημιουργικές και λειτουργικές ιστοσελίδες και e-shops, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Τα σημαντικά σημεία στον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Το design: Για τo ποιο είναι το πετυχημένο design μιας ιστοσελίδας υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις από τους επαγγελματίες web designers. Κάποιοι προτιμούν ένα εντυπωσιακό design, άλλοι το λιτό και mininal design. Σε κάθε περίπτωση, είτε διαλέξουμε την προσαρμογή ενός template είτε δημιουργήσουμε ένα custom design,

  • γνωρίζουμε πως πρέπει να κερδίσουμε την προσοχή του χρήστη σε ελάχιστο χρόνο.
  • πως πρέπει να υπογραμμίσουμε την αξιοπιστία της επιχείρησής μας, ώστε να μας εμπιστευθεί ο επισκέπτης και να γίνει πελάτης μας.

Για να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο design προσέχουμε:

 • Το layout της σελίδας: η σωστή γραφιστική δομή του περιεχομένου, η εναλλαγή των εικόνων, των γραφημάτων, των κειμένων εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό: ο επισκέπτης να βρει ό,τι αναζητά άμεσα και εύκολα, χωρίς κόπο, χωρίς να σπαταλήσει χρόνο.
 • Τα γραφήματα: από το λογότυπο, τις φωτογραφίες και τα εικονίδια πρέπει να δημιουργούν μια εικόνα που θα βοηθά το χρήστη και θα συμβάλλει στην προώθηση του μηνύματος που θέλετε.
 • Οι γραμματοσειρές: Η επιλογή της γραμματοσειράς ακολουθεί το ύφος της εταιρική σας εικόνας με κάποιους. Οι γραμματοσειρές που θα επιλεχθούν για μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι γραμματοσειρές που θα μπορούν να φορτωθούν από όλους τους browsers και να είναι ευανάγνωστες στις οθόνες. Για παράδειγμα, η επιλογή μιας εξεζητημένης γραμματοσειράς που ωστόσο ο τελικός χρήστης, δε θα τη δει ποτέ γιατί δε θα υποστηρίζεται από τη συσκευή που χρησιμοποιεί, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή.
 • Τα χρώματα: η επιλογή των χρωμάτων έχει άμεση σχέση με την αναγνωρισιμότητα του brand σας και την εταιρική ταυτότητα. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τη διαφορειτκή αίσθηση που προκαλούν τα χρώματα στην οθόνη.

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πείσει τους υποψήφιους πελάτες σας για την αξιοπιστία σας, με τη φιλική και άμεση λειτουργικότητά και τον μοντέρνο σχεδιασμό.  

 • Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Η μεγάλη τους εμπειρία αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

  Miltos Birbas Avatar Miltos Birbas
  12/02/2024

  Επαγγελματίες και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Thanos Kardogiannis Avatar Thanos Kardogiannis
  04/01/2024

  Εξαιρετική δουλειά, πολλές προτάσεις για την επιλογή λογότυπου, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ Avatar Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ
  04/01/2024

  Η συνεργασία μας με το Ideogram ήταν εξαιρετική. Ο κ. Ζαχαρέλλης μας έκανε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επιλογή λογότυπου της επιχείρησής μας, ήταν αποτελεσματικός και συνεπής.

  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ Avatar ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
  04/01/2024
 • Αποτελεσματική κ εξαιρετική εργασία!

  Maria Simeni Avatar Maria Simeni
  04/12/2023

  Η συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο ideogram ηταν εξαιρετική. Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας με 15 προτάσεις για την επιλογή μας.

  magda Conti Avatar magda Conti
  04/12/2023

  Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία .

  giannis gkiwnis Avatar giannis gkiwnis
  04/12/2023

  Άψογη συνεργασία και εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο logo της εταιρείας όσο και στην εταιρική ταυτότητα.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ Avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
  04/12/2023
 • Συνεργάστηκα με την IDEOGRAM όσον αφορά στην δημιουργία λογοτύπου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σχεδιάστηκαν πολλά και διαφορετικά λογότυπα με έμπνευση και αισθητική. Ο κ. Ζαχαρέλλης με βοήθησε σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του ώστε να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τη συνεργασία και φυσικά συστήνω το IDEOGRAM ανεπιφύλακτα!

  EVANGELOS SIARKOS Avatar EVANGELOS SIARKOS
  04/12/2023

  Excellent job, very satisfied from the results. From start to finish, the experience was top-notch.

  Petty Rikoudi Avatar Petty Rikoudi
  04/10/2023

  Άψογη συνεργασία και αισθητικό αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι χρόνοι παράδοσης για το λογότυπο της εταιρείας και τις επαγγελματικές κάρτες. Θα συνεργαστούμε σίγουρα ξανά στο μέλλον.

  Pavlos Giourgas Avatar Pavlos Giourgas
  04/09/2023

  Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία !!!

  Petros Drivakos Avatar Petros Drivakos
  04/08/2023
 • Επαγγελματική δουλειά και συνέπεια!

  Niki Zarmponi Avatar Niki Zarmponi
  04/08/2023

  Πολύ καλή συνεργασία, άριστο αποτέλεσμα. Κατάφεραν να αποτυπώσουν τα θέλω μου στο λογότυπο της εταιρείας μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα!

  Thomas Tsilalis Avatar Thomas Tsilalis
  04/07/2023

  Με την ideogram ειχαμε μια αψογη συνεργασια για ενα νεο λογοτυπο που θελαμε για την εταιρεια μας. Μας ενεπνευσε και μας δημιουργησε εξαιρετικες επιλογες τις οποιες και αξιοποιουμε αμεσα. Η ideogram τηρησε το χρονοδιαγραμμα και την ποιοτητα που μας ειχε υποσχεθει. Την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

  Simon Ikariotis Avatar Simon Ikariotis
  04/06/2023

  Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα κ την ταχύτητα της δουλειάς που μου παρείχε το γραφείο, η δε επικοινωνία ήταν εξαιρετική!!

  Viki Mesitou Avatar Viki Mesitou
  04/06/2023
 • Very good job

  Georgios Fragkeskakis Avatar Georgios Fragkeskakis
  04/06/2023

  Άψογος επαγγελματίας ο κύριος Ζαχαρέλλης με άποψη, ιδέες, καθοδήγηση, αμεση εξυπηρετήση και ανταπόκριση στην επικοινωνία μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστω για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση δυο εταιρικών λογότυπων με ποιοτικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμό στα δείγματα , επαγγελματικές κάρτες με άψογο design. Φυσικά προσεχώς και ιστοσελίδα! Σαφώς και συστήνω το Ideogram για ουσιαστικό και μοναδικό αποτέλεσμα!

  vasia varthalami Avatar vasia varthalami
  04/06/2023

  Ideogram created the logo and all label-visuals for our product line. High-level professional outcome, delivered on-time and overall as agreed. Highly recommended.

  Beauty Way Cosmetics (BWC Greece) Avatar Beauty Way Cosmetics (BWC Greece)
  04/05/2023

  The ideogram team created a logo for us, they were prompt, responsive and fast. Very happy with the results, would definitely use them again

  Jason Mantagos Avatar Jason Mantagos
  04/04/2023
 • Πολύ καλή δουλειά. Ζητήσαμε λογότυπο για την επιχείρηση μας, μας έστειλαν 20 διαφορετικά λογότυπα όλα υπέροχα δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε!!!

  Kallia Kb Avatar Kallia Kb
  04/03/2023

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  Foteini Chatzinasiou Avatar Foteini Chatzinasiou
  04/03/2023

  Είχαμε άριστη συνεργασία. Το αποτέλεσμα κάλυψε πλήρως τις προσδοκίες μας!

  Evangelos Rosmarakis Avatar Evangelos Rosmarakis
  04/03/2023

  Άριστη εξυπηρέτηση, πολύ καλή ενημέρωση, άριστη συνεργασία και τα αποτελέσματα φοβερά όμορφα. Σας ευχαριστώ πολύ.

  loukas loukass Avatar loukas loukass
  04/03/2023
 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022