ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.

Η πρώτη εντύπωση μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop οφείλει να είναι η καλύτερη.

Η ιστοσελίδα (website) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι χωρίς αμφιβολία ένα απαραίτητο εργαλείο marketing για έναν επαγγελματία.
Πλέον, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα για την προώθηση και προβολή των υπηρεσιών και πώληση των προϊόντων τους.
Η δημιουργία ενός site, μιας οικονομικής ιστοσελίδας με χαμηλό ή ελάχιστο κόστος, είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία.  Όμως, η ιστοσελίδα σας αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να είναι η καλύτερη.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό: Η αξιοπιστία μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μια πρόχειρη, όχι καλαίσθητη εικαστικά και μη-λειτουργική ιστοσελίδα, δημιουργεί αρνητική εντύπωση στους επισκέπτες. Αν θέλουμε ως επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται στο χώρο του διαδικτύου, θα πρέπει να επενδύσουμε στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας λειτουργικής και με υψηλή αισθητική.
Είτε χρησιμοποιούμε την προώθηση στα social media με διαφημίσεις στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, ή στο Pinterest, είτε την προβολή μέσω πληρωμένων διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing), το website ή το eshop είναι ο τελικός προορισμός για όλους τους χρήστες.
Η ιστοσελίδα μας θα πρέπει να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό, ανάμεσα στις δεκάδες ιστοσελίδες, τις οποίες το κοινό επισκέπτεται καθημερινά.  Ταυτόχρονα, πρέπει να υπογραμμίζει την αξιοπιστία της εταιρείας, της υπηρεσίας ή του προϊόντος που παρέχουμε.

Σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σχεδιασμός και κατασκευή

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι μια από τις σημαντικές διαδικασίες στην κατασκευή ενός website.

 • Ο όρος κατασκευή ή ανάπτυξη ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για να περιγράψουμε τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται για να είναι ένα website ή ένα eshop λειτουργικό στο διαδικτύο.
 • Ο σχεδιασμός, το design, το web design είναι οι όροι που περιγράφουν όσα βλέπει κάθε φορά ένας χρήστης όταν επισκέπτεται ένα website, ένα eshop ή χρησιμοποιεί ένα app.Οι στόχοι μας στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Οι στόχοι μας στη δημιουργία μια ιστοσελίδας ή ενός e-shop.

 • Μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop πρέπει να είναι φιλική προς τον επισκέπτη.
  • Να προσελκύσουμε την προσοχή του χρήστη με την ποιοτική παρουσίαση αποφεύγοντας τα περιττά στοιχεία, τα οποία προκαλούν σύγχυση και ωθούν τους χρήστες να εγκαταλείψουν μια ιστοσελίδα.
  • Να προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας: να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει την απάντηση που θέλει, τη λύση στο πρόβλημα που τον ώθησε να αναζητήσει μια πληροφορία στο internet, στα social media και να μπει στη δική σας ιστοσελίδα.
  • Να αυξήσουμε την λειτουργικότητα μιας ιστοσελίδας:
   • η εύκολη πλοήγηση,
   • η σωστή επιλογή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών,
   • η σωστή δόμηση του περιεχομένου: η εύρθυμη εναλλαγή των εικόνων, των κειμένων που δε θα κουράσουν τον επισκέπτη Και κυρίως<
   • η άμεση απόκριση, η προσαρμογή τoυ website σε όλες τις συσκευές.
  • Να προσφέρουμε μια συνεκτική εικόνα της εταιρικής ταυτότητας. Ο επισκέπτης θα πρέπει να αναγνωρίζει στο brand σας είτε βλέπει την επαγγελματική σας κάρτα στο γραφείο ή στην επιχείρησή σας, είτε βλέπει την ιστοσελίδα σας από το κινητό του. 
Οι χρήστες θέλουν και πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και την πληροφορία της ιστοσελίδας σας μέσω των συσκευών που χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμό. Δώστε τους την δυνατότητα να μπορούν να δουν την ιστοσελίδα σας σωστά και εύκολα από όποια συσκευή χρησιμοποιούν.

Οι σχεδιαστές μας σας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο της γραφιστικής δημιουργίας, με προτάσεις για το εικαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Δημιουργικές και λειτουργικές ιστοσελίδες και e-shops, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Τα σημαντικά σημεία στον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Το design: Για τo ποιο είναι το πετυχημένο design μιας ιστοσελίδας υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις από τους επαγγελματίες web designers. Κάποιοι προτιμούν ένα εντυπωσιακό design, άλλοι το λιτό και mininal design. Σε κάθε περίπτωση, είτε διαλέξουμε την προσαρμογή ενός template είτε δημιουργήσουμε ένα custom design,

  • γνωρίζουμε πως πρέπει να κερδίσουμε την προσοχή του χρήστη σε ελάχιστο χρόνο.
  • πως πρέπει να υπογραμμίσουμε την αξιοπιστία της επιχείρησής μας, ώστε να μας εμπιστευθεί ο επισκέπτης και να γίνει πελάτης μας.

Για να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο design προσέχουμε:

 • Το layout της σελίδας: η σωστή γραφιστική δομή του περιεχομένου, η εναλλαγή των εικόνων, των γραφημάτων, των κειμένων εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό: ο επισκέπτης να βρει ό,τι αναζητά άμεσα και εύκολα, χωρίς κόπο, χωρίς να σπαταλήσει χρόνο.
 • Τα γραφήματα: από το λογότυπο, τις φωτογραφίες και τα εικονίδια πρέπει να δημιουργούν μια εικόνα που θα βοηθά το χρήστη και θα συμβάλλει στην προώθηση του μηνύματος που θέλετε.
 • Οι γραμματοσειρές: Η επιλογή της γραμματοσειράς ακολουθεί το ύφος της εταιρική σας εικόνας με κάποιους. Οι γραμματοσειρές που θα επιλεχθούν για μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι γραμματοσειρές που θα μπορούν να φορτωθούν από όλους τους browsers και να είναι ευανάγνωστες στις οθόνες. Για παράδειγμα, η επιλογή μιας εξεζητημένης γραμματοσειράς που ωστόσο ο τελικός χρήστης, δε θα τη δει ποτέ γιατί δε θα υποστηρίζεται από τη συσκευή που χρησιμοποιεί, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή.
 • Τα χρώματα: η επιλογή των χρωμάτων έχει άμεση σχέση με την αναγνωρισιμότητα του brand σας και την εταιρική ταυτότητα. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τη διαφορειτκή αίσθηση που προκαλούν τα χρώματα στην οθόνη.

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πείσει τους υποψήφιους πελάτες σας για την αξιοπιστία σας, με τη φιλική και άμεση λειτουργικότητά και τον μοντέρνο σχεδιασμό.  

 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022
 • Εξαιρετική συνεργασία και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

  George Koutroumpousis Avatar George Koutroumpousis
  04/04/2022

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

  Nikos Iakovidis Avatar Nikos Iakovidis
  04/03/2022

  Εξαιρετική δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες. Υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  Steven Petykas Avatar Steven Petykas
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία!!! Οι πρωτότυπες ιδέες και η άμεση ανταπόκρισή σας είχαν το τέλειο αποτέλεσμα του νέου μας logo. Ευχαριστούμε πολύ.

  Calliope Papadimitriou Avatar Calliope Papadimitriou
  04/02/2022
 • Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα! Αντιλαμβάνεται το project που επιθυμεί ο πελάτης και ανταποκρίνεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη μας επιλογή για πολλές υπηρεσίες που προσφέρει. Μια συνεργασία με παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  LAMPROS KOSTAS Avatar LAMPROS KOSTAS
  04/01/2022

  εκπληκτική ποιότητα εργασίας, υπέροχο δημιουργικό , γρήγορη ανταπόκριση! στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ! εδώ βρήκαμε τον συνεργάτη μας!

  seals diving center Avatar seals diving center
  04/12/2021

  ευχαριστω πραγματικα για την αξιολογη δουλεια σας και τον επαγγελματισμο που σας διακατεχει.....το ποιο σημαντικο ειναι οτι οραματιστηκαν μαζι μου το δικο μου ονειρο...σας ευχαριστω πολυ.

  thanasis stergiopoulos Avatar thanasis stergiopoulos
  04/12/2021

  Εξαιρετική δουλειά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα 😁

  Δημητρης Καραγιαννης Avatar Δημητρης Καραγιαννης
  04/12/2021
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο,την άμεση απάντησή σας καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε….

  Gianna Vaporaki Avatar Gianna Vaporaki
  04/11/2021

  Πολύ καλή δουλειά και μοναδικά σχέδια, στην ώρα του και πολύ αναλυτικός.

  Alexandros Gonidis Avatar Alexandros Gonidis
  04/11/2021

  Άμεση ανταπόκριση και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Ideogram!

  Christos D Avatar Christos D
  04/11/2021

  Βρίσκεστε άξια στην κορυφή! Γνωρίζετε αυτό που κάνετε και παρουσιάζετε εξαιρετικές δουλειές! Ακούσατε τις ιδέες μου, με συμβουλεύσατε, μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και με βοηθήσατε ώστε να βρω το κατάλληλο λογότυπο για την εταιρεία μου! Πάντα με επαγγελματισμό και ευγένεια!! Σας ευχαριστώ πολύ!

  Maria Vasil Avatar Maria Vasil
  04/11/2021
 • Great job!!!

  Stella Chatziioannou Avatar Stella Chatziioannou
  04/11/2021