Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δημιουργικές και λειτουργικές ιστοσελίδες, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Η ιστοσελίδα σας αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να είναι η καλύτερη. Μια πρόχειρη, όχι καλαίσθητη εικαστικά και μη-λειτουργική ιστοσελίδα, δημιουργεί αρνητική εντύπωση στο σύνολο των ανθρώπων που θα σας επισκεφθούν. Μην αφήνετε στην τύχη της την ιστοσελίδα σας, γιατί αυτό θα επηρρεάσει άμεσα εσάς και το προφίλ των προϊόντων – υπηρεσιών σας. Μια σωστή και αξιοπρεπή ιστοσελίδα μόνο καλό μπορεί να σας προσφέρει. Πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει, γι’ αυτό διαφυλάξτε την εικόνα σας με την αντίληψη που ο ίδιος ο χρόνος έχει επιφέρει και δεν είναι άλλο από την κατασκευή φιλικών ως προς τις μηχανές αναζήτησης και σύγχρονων ιστοσελίδων. Ο κόσμος του internet, μαζί και ο «δικός μας» αλλάζει. Στο χέρι σας είναι να βγείτε κερδισμένοι! Τα είδη των ιστοσελίδων που σας προσφέρουμε εξαρτώνται και από τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων για κάθε είδους επαγγελματία, επιχείρηση και ιδιώτη.
Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδιασμό ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική δομή και το web design, η φιλικότητα στην google, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία της, και η αποτελεσματικότητάς της. Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις δεν μας αφήνουν καθόλου αδιάφορους. Είναι βασική μας επιλογή και προτεραιότητα, αφού η χρήση “έξυπνων” κινητών συσκευών και tablets ολοένα και αυξάνεται και αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας.

Responsive ιστοσελίδες.

Προτείνουμε και σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες. Οι χρήστες θέλουν και πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και την πληροφορία της ιστοσελίδας σας μέσω των συσκευών που χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμό. Δώστε τους την δυνατότητα να μπορούν να δουν την ιστοσελίδα σας σωστά και εύκολα από όποια συσκευή χρησιμοποιούν. Οι σχεδιαστές μας σας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο της γραφιστικής δημιουργίας, με προτάσεις για το εικαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.

Οι σχεδιαστές μας σας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο της γραφιστικής δημιουργίας, με προτάσεις για το εικαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Eshop

Ο κόσμος του internet και των online καταστημάτων μεγαλώνει μέρα τη μέρα. Δώστε τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να αγοράζει τα προϊοντα από το σπίτι του ή από τον εργασιακό του χώρο όλο το 24ώρο.
Είναι το μέλλον της αγοράς για χονδρική και λιανική πώληση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς! Άν έχετε κατάστημα λιανικής ή χονδρικής και θέλετε να έχετε συνεχείς πωλήσεις, μία λύση υπάρχει. Δημιουργήστε ένα eshop! Αυτό με τη σειρά του θα πρέπει να πείσει τους υποψήφιους πελάτε για την αξιοπιστία του, την φιλική και άμεση λειτουργικότητά του και τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Αποτελεί τη βιτρίνα του καταστήματος σας και πρέπει να είναι ικανό ώστε να κερδίζει με την πρώτη ματιά όλες τις εντυπώσεις.  
Πάρτε στα σοβαρά το μέλλον της διαδικτυακής σας επιχείρησης. Αναπτύξτε την καλύτερη στρατηγική και μη ξεχνάτε ότι το δικό σας κατάστημα είναι «δίπλα» στο άλλο. Μία κακής ποιότητας ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Οι επισκέπτες το αντιλαμβάνονται αυτό και θα διστάσουν να αγοράσουν τα προϊόντας σας και δεν θα σας επισκεφτούν ξανά.Κάντε την ιστοσελίδας σας φιλική ως προς τη χρήση της και με μοντέρνα σχεδίαση. Οι καταναλωτές έτσι θα εξερευνούν με ενδιαφέρον και ευχαρίστηση την ιστοσελίδα σας.
Με βάση επιστημονικές και ψυχολογικές μελέτες, ο χρήστης που αισθάνεται φιλικά σε ένα τέτοιο περιβάλλον το οποίο δεν τον κουράζει, θα κάνει και πιο εύκολα τις αγορές του.
Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζονται και μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτές τις προδιαγραφές είναι και οι πλέον σύγχρονες και τεχνολογικά διαδεδομένες.