ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Σχεδιασμός διαφημιστικών φυλλαδίων και εντύπων.


Τα διαφημιστικά φυλλάδια
ανήκουν στα πιο δημοφιλή διαφημιστικά έντυπα που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση για την προώθηση και την προβολή των υπηρεσίων και των προϊόντων της.

Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο διαφήμισης τόσο για μικρές τοπικές επιχειρήσεις που απευθύνονται στα όρια μιας γειτονιάς ή μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής, όσο και για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. 

 

Χρήση των διαφημιστικών φυλλαδίων: 

Πότε θα πρέπει να σκεφτούμε το σχεδιασμό ενός διαφημιστικού φυλλαδίου για την προώθηση της επιχείρησης μας.

Αναγνωρισιμότητα

Τα διαφημιστικά φυλλάδια βοηθούν ιδιαίτερα την αναγνωρισιμότητα μιας εταιρείας. 

Παρουσίαση προϊόντων – υπηρεσιών:

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι τα κατάλληλα διαφημιστικά έντυπα για την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Εκδηλώσεις – Εκθέσεις:

Αν θέλετε να προωθήσετε μια εκδήλωση της επιχείρησης σας στο κοινό όπως τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος ή την περίοδο εκπτώσεων των προϊόντων σας. Αν σκέφτεστε τη συμμετοχή σας σε μια έκθεση ή σε ένα συνέδριο.

Πρωτότυπα Διαφημιστικά Φυλλάδια


Δημιουργία ενός πρωτότυπου διαφημιστικού φυλλαδίου με σαφή και συγκεκριμένο στόχο.

Ο σαφής στόχος ενός διαφημιστικού εντύπου θα αυξήσει την αποδοτικότητά του.

Τα δύο καίρια στοιχεία του στόχου μας είναι

  • ποιο μήνυμα θέλουμε να προωθήσουμε στα διαφημιστικά φυλλάδια
  • και σε ποιο κοινό στοχεύουμε: Θέλουμε να προσελκύσουμε νέους πελάτες ή επιθυμούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις στους πελάτες μας.

Η δημιουργία μιας μακέτας με όλα τα προϊόντα μας που να απευθύνεται σε όλους, ίσως να είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά συχνά δεν είναι είναι η πιο αποδοτική. Δεν είναι αποδοτική γιατί καθημερινώς, κρατάμε στα χέρια μας πολλά διαφημιστικά φυλλάδια, το ζήτημα είναι πως θα προκαλέσουμε το κοινό μας να διαβάσει το φυλλάδιο της επιχείρησης μας και να φυσικά να ανταποκριθεί στο μήνυμά μας.

Ο καθορισμός του στόχου μας θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε την κατάλληλη μακέτα, το  μέγεθος των διαφημιστικών φυλλαδίων, το χαρτί και τον τρόπο εκτύπωσης, τη διανομή των φυλλαδίων.

Είμαστε η IDEOGRAM, βραβευμένο δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Γλυφάδα από το 2004. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε εταιρείες και επαγγελματίες ποιοτικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και τυπογραφικές εκτυπώσεις, για την δημιουργία μοναδικών και ποιοτικών εικαστικών που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία, την αισθητική και το προφίλ της επιχείρησης και της δραστηριότητας σας. Brand Design για εταιρείες και προϊόντα.   

Αξιοποιούμε τη δική σας δυναμική και θέληση για ισχυρή και αποτελεσματική παρουσία παρέχοντας τη δική μας πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στο brand design σε εταιρείες και προϊόντα. 

 

Εκτύπωση των διαφημιστικών φυλλαδίων:

Συμμεριζόμενοι τις ανάγκες σας, προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς επαγγελματική σχεδίαση και εκτύπωση. Περιλαμβάνει, μακέτα, εικαστικό και εκτύπωση, διαφημιστικών φυλλαδίων Α5 από €150 τα 2.500 τεμάχια. Πρότυπος γραφιστικός σχεδιασμός φυλλαδίων και εκτύπωση offset. Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα εικαστικά δείγματα.

Η διαδικασία και ο τρόπος εργασίας μας έως την τελική σχεδίαση του διαφημιστικού φυλλαδίου περιλαμβάνει:

• Πριν ξεκινήσουμε το σχεδιασμό, θα έχουμε μια επικοινωνία, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Είναι μια αξιολόγηση για το ύφος, το μοτίβο και γενικά ένας προσδιορισμός της εικόνας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της δραστηριότητάς σας.

• Συλλογή και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτή, και κάνουμε ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Έπειτα σας στέλνουμε να δείτε τις προτάσεις μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας έχετε ένα ποιοτικό και αξιόλογο υλικό για να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε.

• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση του διαφημιστικού φυλλαδίου με εγγυημένο αποτέλεσμα.

• Παράδοση τελικών αρχείων του διαφημιστικού φυλλαδίου σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε κάθε είδους εφαρμογή.

• Επαγγελματικό Brand Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες.

• Κορυφαίο και βραβευμένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση του φυλλαδίου.

• Επαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμός χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση του διαφημιστικού εντύπου.

• Εργαζόμαστε βάσει ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Σχεδιασμός με κορυφαίο αποτέλεσμα Brand design. 

• Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών.

• Διάθεση αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης για κάθε ηλεκτρονική & έντυπη χρήση.

• Δώρο εκτύπωση χιλίων (1000) επαγγελματικών καρτών, δυο όψεων τετραχρωμίας με ματ πλαστικοποίηση.