OFFSET & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τυπογραφείο - Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις Εντύπων - Διαφημιστικά φυλλάδια

Τυπογραφικές εκτυπώσεις εντύπων για κάθε είδους διαφημιστική ή εταιρική παραγωγή, με κορυφαία εκτύπωση σε οικονομικές τιμές για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Σημαντικό σε μια εκτύπωση είναι η ποιότητα της παραγωγής και των υλικών που συνθέτουν αυτή. Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει σε δικά σας ή άλλα έντυπα, χρωματικές ατέλειες, χαμηλή ποιότητα ανάλυσης ή χαρτιού ελάχιστης επίστρωσης και εν γένει της οπτικής εικόνας ή απόδοσης τους. Όσο οικονομικά και να κάνετε την εκτύπωσή σας, αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο και ποιοτικό, τότε δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μη ξεχνάτε ότι η λεπτομέρεια στην εκτύπωση και η χρήση μόνο των καλύτερων υλικών παραγωγής σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, κάνουν αισθητή τη διαφορά, για την παραγωγή των εντύπων μας.

Ψηφιακές σε τέλεια ανάλυση διαφημιστικές εκτυπώσεις και κατασκευές όπως, Pop Up Displays, Roll Up Stands, Roll Up Banners, Light Boxes, Info Stands κ.α. και τη δυνατότητα επιλογής εκτύπωσης όλου του φάσματος των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις κατασκευές – όπως μουσαμάς, καμβάς, φωτογραφικό χαρτί, αυτοκόλλητο, one way vision, poster paper, κ.α. Όταν τα έντυπα που χρειάζεστε είναι λίγα στον αριθμό, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τους, άμεσα και με τέλειο αποτέλεσμα, μέσω των ψηφιακών εκτυπωτών και σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές και τα Plotters συνθέτουν το περιβάλλον για κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη όπως κάρτες, ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις, προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάφτισης, εταιρικοί κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, επιστολόχαρτα, φάκελοι, αφίσες, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κ.α.

Κάντε εδώ κλικ και δείτε μερικές από τις προσφορές μας.

Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης από μια κάρτα έως δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα!

Εκτυπώνουμε : Επαγγελματικές κάρτες, Επαγγελματικοί και προϊόντικοί κατάλογοι, Διαφημιστικά φυλλάδια, Προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, Πολυσέλιδα έντυπα, Κατάλογοι, Μενού, Ετικέτες προϊόντων, Ετικέτες για αγροτικά προϊόντα, είδη εστίασης κλπ, Είδη συσκευασίας, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι, Αυτοκόλλητα, Folders, Αφίσες, Posters, Προσκλήσεις, Περιοδικά, Εφημερίδες, Βιβλία, Έντυπα λογιστηρίου, Μπλοκ, Σουπλά, Σουβέρ, Ευχετήριες κάρτες, Ημερολόγια, Προσκλητήρια κοινωνικών εκδηλώσεων, κ.α.

Εταιρικός & προϊοντικός κατάλογος. Δεκάδες εταιρίες έχουν εμπιστευτεί την Ideogram για την σχεδίαση και υλοποίηση των εταιρικών καταλόγων τους. Επαγγελματική σελιδοποίηση και πρότυπες γραφιστικές συνθέσεις από το δημιουργικό μας τμήμα για πελάτες με μεγάλες απαιτήσεις! Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Διαφημιστικά έντυπα και φυλλάδια. Συμμεριζόμενοι τις ανάγκες σας, προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς, επαγγελματική σχεδίαση. Μακέτα, εικαστικό και εκτύπωση, διαφημιστικών φυλλαδίων Α5 ή Α4 από €150 τα 2.500 τεμάχια. Πρότυπος γραφιστικός σχεδιασμός – εκτύπωση. Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Αγροτικά προϊόντα και είδη εστίασης. Από την ποιοτική και προσεγμένη εκτύπωση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία του προϊόντος σας. Ετικέτες και κατασκευές για κάθε είδους προϊόν. Μοναδική σχεδίαση με πρότυπα δημιουργικά και άριστη γνώση του αντικειμένου. Επιμέλεια μακετών χωρίς περιορισμό στα εικαστικά δείγματα.

Έντυπα καταλόγων, περιοδικά Εκτυπώσεις ψηφιακές και offset για κάθε είδους διαφημιστικό ή εταιρικό έντυπο. Εκτυπώσεις μικρού ή μεγάλου τιράζ και έντυπα λογιστηρίου. Από το 2004 η Ideogram έχει προσφέρει μοναδικές παραγωγές εκτύπωσης σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Ζητήστε και εσείς την προσφορά σας για κάθε εκτυπωτική σας εργασία.

Εκτυπώσεις με σεβασμό στο περιβάλλον. Ποιοτικές & οικονομικές εκτυπώσεις διαφημιστικών εντύπων.

Η Ideogram θα κοστολογήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή το έντυπο σας και θα προσφέρει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχουμε ηλεκτρονικά και έντυπα δοκίμια για επιβεβαίωση και χρωματική κάλυψη κάθε τυπογραφικής σας εργασίας. Ποιοτικό έλεγχο σε όλο το φάσμα της εκτύπωσης.

 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022
 • Εξαιρετική συνεργασία και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

  George Koutroumpousis Avatar George Koutroumpousis
  04/04/2022

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

  Nikos Iakovidis Avatar Nikos Iakovidis
  04/03/2022

  Εξαιρετική δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες. Υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  Steven Petykas Avatar Steven Petykas
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία!!! Οι πρωτότυπες ιδέες και η άμεση ανταπόκρισή σας είχαν το τέλειο αποτέλεσμα του νέου μας logo. Ευχαριστούμε πολύ.

  Calliope Papadimitriou Avatar Calliope Papadimitriou
  04/02/2022
 • Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα! Αντιλαμβάνεται το project που επιθυμεί ο πελάτης και ανταποκρίνεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη μας επιλογή για πολλές υπηρεσίες που προσφέρει. Μια συνεργασία με παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  LAMPROS KOSTAS Avatar LAMPROS KOSTAS
  04/01/2022

  εκπληκτική ποιότητα εργασίας, υπέροχο δημιουργικό , γρήγορη ανταπόκριση! στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ! εδώ βρήκαμε τον συνεργάτη μας!

  seals diving center Avatar seals diving center
  04/12/2021

  ευχαριστω πραγματικα για την αξιολογη δουλεια σας και τον επαγγελματισμο που σας διακατεχει.....το ποιο σημαντικο ειναι οτι οραματιστηκαν μαζι μου το δικο μου ονειρο...σας ευχαριστω πολυ.

  thanasis stergiopoulos Avatar thanasis stergiopoulos
  04/12/2021

  Εξαιρετική δουλειά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα 😁

  Δημητρης Καραγιαννης Avatar Δημητρης Καραγιαννης
  04/12/2021
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο,την άμεση απάντησή σας καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε….

  Gianna Vaporaki Avatar Gianna Vaporaki
  04/11/2021

  Πολύ καλή δουλειά και μοναδικά σχέδια, στην ώρα του και πολύ αναλυτικός.

  Alexandros Gonidis Avatar Alexandros Gonidis
  04/11/2021

  Άμεση ανταπόκριση και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Ideogram!

  Christos D Avatar Christos D
  04/11/2021

  Βρίσκεστε άξια στην κορυφή! Γνωρίζετε αυτό που κάνετε και παρουσιάζετε εξαιρετικές δουλειές! Ακούσατε τις ιδέες μου, με συμβουλεύσατε, μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και με βοηθήσατε ώστε να βρω το κατάλληλο λογότυπο για την εταιρεία μου! Πάντα με επαγγελματισμό και ευγένεια!! Σας ευχαριστώ πολύ!

  Maria Vasil Avatar Maria Vasil
  04/11/2021
 • Great job!!!

  Stella Chatziioannou Avatar Stella Chatziioannou
  04/11/2021