OFFSET & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τυπογραφείο Ideogram από το 2004 - Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις Εντύπων - Διαφημιστικά φυλλάδια.

Τυπογραφικές εκτυπώσεις εντύπων για κάθε είδους διαφημιστική ή εταιρική παραγωγή, με κορυφαία εκτύπωση σε οικονομικές τιμές για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Σημαντικό σε μια εκτύπωση είναι η ποιότητα της παραγωγής και των υλικών που συνθέτουν αυτή. Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει σε δικά σας ή άλλα έντυπα, χρωματικές ατέλειες, χαμηλή ποιότητα ανάλυσης ή χαρτιού ελάχιστης επίστρωσης και εν γένει της οπτικής εικόνας ή απόδοσης τους. Όσο οικονομικά και να κάνετε την εκτύπωσή σας, αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο και ποιοτικό, τότε δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μη ξεχνάτε ότι η λεπτομέρεια στην εκτύπωση και η χρήση μόνο των καλύτερων υλικών παραγωγής σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, κάνουν αισθητή τη διαφορά, για την παραγωγή των εντύπων μας.

Ψηφιακές σε τέλεια ανάλυση διαφημιστικές εκτυπώσεις και κατασκευές όπως, Pop Up Displays, Roll Up Stands, Roll Up Banners, Light Boxes, Info Stands κ.α. και τη δυνατότητα επιλογής εκτύπωσης όλου του φάσματος των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις κατασκευές – όπως μουσαμάς, καμβάς, φωτογραφικό χαρτί, αυτοκόλλητο, one way vision, poster paper, κ.α. Όταν τα έντυπα που χρειάζεστε είναι λίγα στον αριθμό, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τους, άμεσα και με τέλειο αποτέλεσμα, μέσω των ψηφιακών εκτυπωτών και σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές και τα Plotters συνθέτουν το περιβάλλον για κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη όπως κάρτες, ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις, προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάφτισης, εταιρικοί κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, επιστολόχαρτα, φάκελοι, αφίσες, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κ.α.

Κάντε εδώ κλικ και δείτε μερικές από τις προσφορές μας.

Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης από μια κάρτα έως δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα!

Εκτυπώνουμε : Επαγγελματικές κάρτες, Επαγγελματικοί και προϊόντικοί κατάλογοι, Διαφημιστικά φυλλάδια, Προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, Πολυσέλιδα έντυπα, Κατάλογοι, Μενού, Ετικέτες προϊόντων, Ετικέτες για αγροτικά προϊόντα, είδη εστίασης κλπ, Είδη συσκευασίας, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι, Αυτοκόλλητα, Folders, Αφίσες, Posters, Προσκλήσεις, Περιοδικά, Εφημερίδες, Βιβλία, Έντυπα λογιστηρίου, Μπλοκ, Σουπλά, Σουβέρ, Ευχετήριες κάρτες, Ημερολόγια, Προσκλητήρια κοινωνικών εκδηλώσεων, Αυτογραφικά έντυπα και μπλοκ, επιγραφές, Roll Up Banners, για κάθε είδους απαίτηση και τεμάχια. 

Εταιρικός & προϊοντικός κατάλογος. Δεκάδες εταιρίες έχουν εμπιστευτεί την Ideogram για την σχεδίαση και υλοποίηση των εταιρικών καταλόγων τους. Επαγγελματική σελιδοποίηση και πρότυπες γραφιστικές συνθέσεις από το δημιουργικό μας τμήμα για πελάτες με μεγάλες απαιτήσεις! Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Διαφημιστικά έντυπα και διαφημιστικά φυλλάδια. Προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου offset εκτύπωση και επαγγελματική σχεδίαση για κάθε είδους έντυπο. Μακέτα, εικαστικό και εκτύπωση, διαφημιστικών φυλλαδίων. Πρότυπος γραφιστικός σχεδιασμός και εκτύπωση από το τυπογραφείο μας. Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Αγροτικά προϊόντα και είδη εστίασης. Από την ποιοτική και προσεγμένη εκτύπωση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία του προϊόντος σας. Ετικέτες και κατασκευές για κάθε είδους προϊόν. Μοναδική σχεδίαση με πρότυπα δημιουργικά και άριστη γνώση του αντικειμένου. Επιμέλεια μακετών χωρίς περιορισμό στα εικαστικά δείγματα.

Έντυπα καταλόγων, περιοδικά Εκτυπώσεις ψηφιακές και offset για κάθε είδους διαφημιστικό ή εταιρικό έντυπο. Εκτυπώσεις μικρού ή μεγάλου τιράζ και έντυπα λογιστηρίου. Από το 2004 η Ideogram έχει προσφέρει μοναδικές παραγωγές εκτύπωσης σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Ζητήστε και εσείς την προσφορά σας για κάθε εκτυπωτική σας εργασία.

Εκτυπώσεις με σεβασμό στο περιβάλλον. Ποιοτικές & οικονομικές εκτυπώσεις διαφημιστικών εντύπων.

Η Ideogram θα κοστολογήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή το έντυπο σας και θα προσφέρει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχουμε ηλεκτρονικά και έντυπα δοκίμια για επιβεβαίωση και χρωματική κάλυψη κάθε τυπογραφικής σας εργασίας. Ποιοτικό έλεγχο σε όλο το φάσμα της εκτύπωσης.

 • Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Η μεγάλη τους εμπειρία αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

  Miltos Birbas Avatar Miltos Birbas
  12/02/2024

  Επαγγελματίες και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Thanos Kardogiannis Avatar Thanos Kardogiannis
  04/01/2024

  Εξαιρετική δουλειά, πολλές προτάσεις για την επιλογή λογότυπου, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ Avatar Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ
  04/01/2024

  Η συνεργασία μας με το Ideogram ήταν εξαιρετική. Ο κ. Ζαχαρέλλης μας έκανε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επιλογή λογότυπου της επιχείρησής μας, ήταν αποτελεσματικός και συνεπής.

  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ Avatar ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
  04/01/2024
 • Αποτελεσματική κ εξαιρετική εργασία!

  Maria Simeni Avatar Maria Simeni
  04/12/2023

  Η συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο ideogram ηταν εξαιρετική. Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας με 15 προτάσεις για την επιλογή μας.

  magda Conti Avatar magda Conti
  04/12/2023

  Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία .

  giannis gkiwnis Avatar giannis gkiwnis
  04/12/2023

  Άψογη συνεργασία και εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο logo της εταιρείας όσο και στην εταιρική ταυτότητα.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ Avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
  04/12/2023
 • Συνεργάστηκα με την IDEOGRAM όσον αφορά στην δημιουργία λογοτύπου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σχεδιάστηκαν πολλά και διαφορετικά λογότυπα με έμπνευση και αισθητική. Ο κ. Ζαχαρέλλης με βοήθησε σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του ώστε να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τη συνεργασία και φυσικά συστήνω το IDEOGRAM ανεπιφύλακτα!

  EVANGELOS SIARKOS Avatar EVANGELOS SIARKOS
  04/12/2023

  Excellent job, very satisfied from the results. From start to finish, the experience was top-notch.

  Petty Rikoudi Avatar Petty Rikoudi
  04/10/2023

  Άψογη συνεργασία και αισθητικό αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι χρόνοι παράδοσης για το λογότυπο της εταιρείας και τις επαγγελματικές κάρτες. Θα συνεργαστούμε σίγουρα ξανά στο μέλλον.

  Pavlos Giourgas Avatar Pavlos Giourgas
  04/09/2023

  Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία !!!

  Petros Drivakos Avatar Petros Drivakos
  04/08/2023
 • Επαγγελματική δουλειά και συνέπεια!

  Niki Zarmponi Avatar Niki Zarmponi
  04/08/2023

  Πολύ καλή συνεργασία, άριστο αποτέλεσμα. Κατάφεραν να αποτυπώσουν τα θέλω μου στο λογότυπο της εταιρείας μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα!

  Thomas Tsilalis Avatar Thomas Tsilalis
  04/07/2023

  Με την ideogram ειχαμε μια αψογη συνεργασια για ενα νεο λογοτυπο που θελαμε για την εταιρεια μας. Μας ενεπνευσε και μας δημιουργησε εξαιρετικες επιλογες τις οποιες και αξιοποιουμε αμεσα. Η ideogram τηρησε το χρονοδιαγραμμα και την ποιοτητα που μας ειχε υποσχεθει. Την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

  Simon Ikariotis Avatar Simon Ikariotis
  04/06/2023

  Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα κ την ταχύτητα της δουλειάς που μου παρείχε το γραφείο, η δε επικοινωνία ήταν εξαιρετική!!

  Viki Mesitou Avatar Viki Mesitou
  04/06/2023
 • Very good job

  Georgios Fragkeskakis Avatar Georgios Fragkeskakis
  04/06/2023

  Άψογος επαγγελματίας ο κύριος Ζαχαρέλλης με άποψη, ιδέες, καθοδήγηση, αμεση εξυπηρετήση και ανταπόκριση στην επικοινωνία μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστω για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση δυο εταιρικών λογότυπων με ποιοτικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμό στα δείγματα , επαγγελματικές κάρτες με άψογο design. Φυσικά προσεχώς και ιστοσελίδα! Σαφώς και συστήνω το Ideogram για ουσιαστικό και μοναδικό αποτέλεσμα!

  vasia varthalami Avatar vasia varthalami
  04/06/2023

  Ideogram created the logo and all label-visuals for our product line. High-level professional outcome, delivered on-time and overall as agreed. Highly recommended.

  Beauty Way Cosmetics (BWC Greece) Avatar Beauty Way Cosmetics (BWC Greece)
  04/05/2023

  The ideogram team created a logo for us, they were prompt, responsive and fast. Very happy with the results, would definitely use them again

  Jason Mantagos Avatar Jason Mantagos
  04/04/2023
 • Πολύ καλή δουλειά. Ζητήσαμε λογότυπο για την επιχείρηση μας, μας έστειλαν 20 διαφορετικά λογότυπα όλα υπέροχα δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε!!!

  Kallia Kb Avatar Kallia Kb
  04/03/2023

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  Foteini Chatzinasiou Avatar Foteini Chatzinasiou
  04/03/2023

  Είχαμε άριστη συνεργασία. Το αποτέλεσμα κάλυψε πλήρως τις προσδοκίες μας!

  Evangelos Rosmarakis Avatar Evangelos Rosmarakis
  04/03/2023

  Άριστη εξυπηρέτηση, πολύ καλή ενημέρωση, άριστη συνεργασία και τα αποτελέσματα φοβερά όμορφα. Σας ευχαριστώ πολύ.

  loukas loukass Avatar loukas loukass
  04/03/2023
 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022