Σχεδιασμός Ετικέτας

Αναδείξτε την ποιότητα των προϊόντων.Βραβείο σχεδιασμού για τη δημιουργία ετικέτας.

Η σημασία της ετικέτας προϊόντος για το branding και το marketing

Θέλετε να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά, να προσελκύσετε περισσότερες πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Τότε πρέπει να δώσετε προσοχή στην ετικέτα του προϊόντος σας. Η ετικέτα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο branding και marketing που καμία επιχείρηση δεν θα πρέπει να αγνοεί.
Μαζί με τη συσκευασία, η σωστά σχεδιασμένη ετικέτα επικοινωνεί τα μοναδικά οφέλη του προϊόντος σας και αναδεικνύει την αξία και την ποιότητά του brand σας.

Τα πλεονεκτήματα μιας καλοσχεδιασμένης ετικέτας

Η δημιουργία μιας καλαίσθητης και λειτουργικής ετικέτας προϋποθέτει συγκεκριμένη διαδικασία.

Στόχος σχεδίασης: Πριν το σχεδιασμό της ετικέτας, θα καθαρίσουμε τον σκοπό της και το κοινό που θα τη χρησιμοποιεί. Η ετικέτα μπορεί να έχει διάφορους σκοπούς, όπως για παράδειγμα την αναγνώριση ενός προϊόντος, την περιγραφή του, την προώθηση μιας εκπτωτικής προσφοράς, κ.λπ. Σκοπεύετε είναι τμήμα της συσκευασίας ή πρόκειται για αυτοκόλλητες ετικέτες; Υπάρχουν ρυθμίσεις ή νόμοι που υπαγορεύουν τι θα αναγράφεται στην ετικέτα και θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας; Θέλετε μια ετικέτα που θα διαρκέσει πολλά χρόνια ή μια που θα χρησιμοποιηθεί για λίγο καιρό; Για κάθε σκοπό, πρέπει να σχεδιαστεί μια ετικέτα που να είναι ευανάγνωστη, αναγνωρίσιμη και αντάξια του brand σας.

Σχεδίαση Ετικέτας: Η σχεδίαση της ετικέτας πρέπει να είναι καλαίσθητη και να ανταποκρίνεται στο σκοπό της. Και ταυτόχρονα να αναδεικνύει το brand σας και να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Με τον καθορισμό των στόχων θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ετικέτα που θα έχει τη σωστή τοποθέτηση του λογότυπου, τη σωστή επιλογή επιλογή των χρωμάτων, ης γραμματοσειράς και των γραφικών, τη σωστή επιλογή των υλικών και τη μέθοδο εκτύπωσης. Για παράδειγμα είναι διαφορετικές οι ανάγκες ενός e-shop που θέλει ετικέτες για τα προϊόντα του ή με τις ετικέτες για τα προϊόντα ελαιόλαδου, για κρασιά, ποτά, τρόφιμα ή καλλυντικά. Ή τις αυτοκόλλητες ετικέτες που χρησιμοποιεί μια καφετέρια ή ένα κατάστημα με εποχιακά είδη.

Δημιουργία Πρωτότυπης και Λειτουργικής Ετικέτας. Δώστε στα προϊόντα σας την εικόνα που τους αξίζει με το ποιοτικό και ξεχωριστό design της Ideogram.

Με δύο δεκαετίες τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό ετικετών, η Ideogram έχει αποδείξει την ικανότητά της να δημιουργεί πρωτότυπες και λειτουργικές ετικέτες. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με πρωτοποριακές μεθόδους για να δημιουργήσουμε ετικέτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, θα σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ετικέτα για το προϊόν σας.

Έχουμε πελάτες που παράγουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα όπως ελαιόλαδο, μέλι, μαρμελάδες, κρασί, τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, και πολλά άλλα. Αρκεί όμως αυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο για την ανάδειξη τους ως Brand Label; Τι εμπορική αξία θα μας δώσει, αν αυτό δεν περιστοιχίζεται από μια επαγγελματική σχεδίαση; Από την επιλογή του υλικού που θα αποθηκεύσουμε το προϊόν μας, τον ποιοτικό και ξεχωριστό σχεδιασμό ετικέτας, και τη δημιουργία πρότυπου εικαστικού συσκευασίας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία και η καθιέρωση του προϊόντος μας.

Σχεδιασμός ετικέτας ελαιόλαδου, ετικέτας κρασιού, ετικέτας μπύρας, ετικέτας αναψυκτικών, ετικέτας για εφυαλωμένο νερό, ετικέτας για βιολογικά προϊόντα, ετικέτας καλλυντικών, ετικέτας τροφίμων, ετικέτα βιομηχανική, ετικέτας για αξεσουάρ και είδη δώρων, ετικέτας για οινοπνευματώδη, ετικέτας για γλυκά και συσκευασμένα προϊόντα, ετικέτα για κατεψυγμένα προϊόντα, ετικέτα για γαλακτοκομικά προϊόντα, ετικέτα για είδη καφέ και αρτοποιεία, ετικέτα για μαρμελάδα, ετικέτα για γλυκά του κουταλιού, ετικέτα για σνακ, σχεδιασμός και εκτύπωση από το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο μας!

Εάν επιθυμείτε να διακριθείτε στην αγορά και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, η Ideogram μπορεί να σας βοηθήσει με την εμπειρία της στον σχεδιασμό και την κατασκευή των ετικετών και των συσκευασιών σας. Στην Ideogram κατανοούμε την καταλυτική επίδραση που έχει το labeling και το packaging στην απόφαση των καταναλωτών, και σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν το brand σας και την αξία των προϊόντων σας.

Η δημιουργική εργασία για τον σχεδιασμό και της δικής σας ετικέτας περιλαμβάνει:

• Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.

• Επαγγελματικές προτάσεις Labeling & Packaging Design για την γραφιστική δημιουργία τους με ολοκληρωμένα
προσχέδια τετραχρωμίας για την επιλογή και αξιολόγηση σας.  Έως 10 τελικές επαγγελματικές προτάσεις δειγμάτων.

• Τελικά αρχεία προς εκτύπωση, για τυπογραφική χρήση.

• Περιλαμβάνουν επαγγελματικό γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση.

• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Πρότυπος σχεδιασμός, με κορυφαίο αποτέλεσμα Design.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη & προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών για το μοτίβο-ύφος της ετικέτας ή της συσκευασίας.

• Τελική σχεδίαση και επιμέλεια εικαστικών βάση των απαιτήσεών σας, και σε συνδυασμό με τις δημιουργικές προτάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί.

• ΔΩΡΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 2 ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

Κάντε εδώ κλικ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ετικέτας & συσκευασίας.

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία και ετικέτα μας σε ποσοστό 85% για την επιλογή του από τον καταναλωτή.

Από το 2004 σχεδιάζουμε ετικέτες και συσκευασίες με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί για το προϊόν σας!

 • Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Η μεγάλη τους εμπειρία αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

  Miltos Birbas Avatar Miltos Birbas
  12/02/2024

  Επαγγελματίες και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Thanos Kardogiannis Avatar Thanos Kardogiannis
  04/01/2024

  Εξαιρετική δουλειά, πολλές προτάσεις για την επιλογή λογότυπου, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ Avatar Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ
  04/01/2024

  Η συνεργασία μας με το Ideogram ήταν εξαιρετική. Ο κ. Ζαχαρέλλης μας έκανε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επιλογή λογότυπου της επιχείρησής μας, ήταν αποτελεσματικός και συνεπής.

  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ Avatar ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
  04/01/2024
 • Αποτελεσματική κ εξαιρετική εργασία!

  Maria Simeni Avatar Maria Simeni
  04/12/2023

  Η συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο ideogram ηταν εξαιρετική. Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας με 15 προτάσεις για την επιλογή μας.

  magda Conti Avatar magda Conti
  04/12/2023

  Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία .

  giannis gkiwnis Avatar giannis gkiwnis
  04/12/2023

  Άψογη συνεργασία και εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο logo της εταιρείας όσο και στην εταιρική ταυτότητα.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ Avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
  04/12/2023
 • Συνεργάστηκα με την IDEOGRAM όσον αφορά στην δημιουργία λογοτύπου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σχεδιάστηκαν πολλά και διαφορετικά λογότυπα με έμπνευση και αισθητική. Ο κ. Ζαχαρέλλης με βοήθησε σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του ώστε να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τη συνεργασία και φυσικά συστήνω το IDEOGRAM ανεπιφύλακτα!

  EVANGELOS SIARKOS Avatar EVANGELOS SIARKOS
  04/12/2023

  Excellent job, very satisfied from the results. From start to finish, the experience was top-notch.

  Petty Rikoudi Avatar Petty Rikoudi
  04/10/2023

  Άψογη συνεργασία και αισθητικό αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι χρόνοι παράδοσης για το λογότυπο της εταιρείας και τις επαγγελματικές κάρτες. Θα συνεργαστούμε σίγουρα ξανά στο μέλλον.

  Pavlos Giourgas Avatar Pavlos Giourgas
  04/09/2023

  Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία !!!

  Petros Drivakos Avatar Petros Drivakos
  04/08/2023
 • Επαγγελματική δουλειά και συνέπεια!

  Niki Zarmponi Avatar Niki Zarmponi
  04/08/2023

  Πολύ καλή συνεργασία, άριστο αποτέλεσμα. Κατάφεραν να αποτυπώσουν τα θέλω μου στο λογότυπο της εταιρείας μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα!

  Thomas Tsilalis Avatar Thomas Tsilalis
  04/07/2023

  Με την ideogram ειχαμε μια αψογη συνεργασια για ενα νεο λογοτυπο που θελαμε για την εταιρεια μας. Μας ενεπνευσε και μας δημιουργησε εξαιρετικες επιλογες τις οποιες και αξιοποιουμε αμεσα. Η ideogram τηρησε το χρονοδιαγραμμα και την ποιοτητα που μας ειχε υποσχεθει. Την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

  Simon Ikariotis Avatar Simon Ikariotis
  04/06/2023

  Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα κ την ταχύτητα της δουλειάς που μου παρείχε το γραφείο, η δε επικοινωνία ήταν εξαιρετική!!

  Viki Mesitou Avatar Viki Mesitou
  04/06/2023
 • Very good job

  Georgios Fragkeskakis Avatar Georgios Fragkeskakis
  04/06/2023

  Άψογος επαγγελματίας ο κύριος Ζαχαρέλλης με άποψη, ιδέες, καθοδήγηση, αμεση εξυπηρετήση και ανταπόκριση στην επικοινωνία μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστω για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση δυο εταιρικών λογότυπων με ποιοτικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμό στα δείγματα , επαγγελματικές κάρτες με άψογο design. Φυσικά προσεχώς και ιστοσελίδα! Σαφώς και συστήνω το Ideogram για ουσιαστικό και μοναδικό αποτέλεσμα!

  vasia varthalami Avatar vasia varthalami
  04/06/2023

  Ideogram created the logo and all label-visuals for our product line. High-level professional outcome, delivered on-time and overall as agreed. Highly recommended.

  Beauty Way Cosmetics (BWC Greece) Avatar Beauty Way Cosmetics (BWC Greece)
  04/05/2023

  The ideogram team created a logo for us, they were prompt, responsive and fast. Very happy with the results, would definitely use them again

  Jason Mantagos Avatar Jason Mantagos
  04/04/2023
 • Πολύ καλή δουλειά. Ζητήσαμε λογότυπο για την επιχείρηση μας, μας έστειλαν 20 διαφορετικά λογότυπα όλα υπέροχα δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε!!!

  Kallia Kb Avatar Kallia Kb
  04/03/2023

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  Foteini Chatzinasiou Avatar Foteini Chatzinasiou
  04/03/2023

  Είχαμε άριστη συνεργασία. Το αποτέλεσμα κάλυψε πλήρως τις προσδοκίες μας!

  Evangelos Rosmarakis Avatar Evangelos Rosmarakis
  04/03/2023

  Άριστη εξυπηρέτηση, πολύ καλή ενημέρωση, άριστη συνεργασία και τα αποτελέσματα φοβερά όμορφα. Σας ευχαριστώ πολύ.

  loukas loukass Avatar loukas loukass
  04/03/2023
 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022