ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών σε οποιαδήποτε ποσότητα, μέγεθος, επεξεργασία και είδος χαρτιού.

Από το 2004 το τυπογραφείο της Ideogram στη Γλυφαδα παρέχει την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών όλων των ειδών, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες σε οποιαδήποτε ποσότητα, μέγεθος, επεξεργασία και είδος χαρτιού επιθυμείτε, με οικονομικές τιμές,  υπεύθυνα, με γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεσο χρόνο παράδοσης.

Μια σύγχρονη τυπογραφική μονάδα στην Αθήνα, με δυνατότητα παραγωγής

  • για όλες τις μεθόδους εκτύπωσης:  ψηφιακές ή offset εκτυπώσεις
  • για όλα τα είδη επαγγελματικών καρτών:  μιας  ή δύο όψεων, δίπτυχες κάρτες, τύπου καρτολίνας κλπ,
  • για εκτύπωση σε ποιοτικά χαρτιά τύπου velvet ή illustration, σε ειδικά χαρτιά πολύς καλής ποιότητας και ποικιλίας χαρτιού – φινιρίσματος,
  • για εκτύπωση  με οποιαδήποτε επεξεργασία είναι απαραίτητη και ταιριάζει στις ανάγκες και στο είδος της κάρτας που θέλετε, όπως: κάρτα με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή, κάρτα με τοπικό UV, κάρτα με μεταλλοτυπία, χρυσοτυπία / ασημοτυπία, κάρτα γκοφρέ, κάρτα ανάγλυφη, κάρτα με κοπτικό καλούπι, λαμιναρισμένες κάρτες, κάρτες με βαμμένο σόκορο.

Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης από μια κάρτα έως δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα!

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων:

Διάσταση 9x5cm ή 9×5,5cm ή 9,5×5,5cm (τα ιδανικά μεγέθη), εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων με πλαστικοποίηση: 

Διάσταση 9x5cm ή 9×5,5cm ή 9,5×5,5cm (τα ιδανικά μεγέθη), εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων με τοπικό UV:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Τοπικό ή ολικό γυαλιστερό UV (παράδειγμα τοπικού UV, το λογότυπο σας στην α όψη της κάρτας)

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με ανάγλυφο: 

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ανάγλυφη επιφάνεια το γραφικό της επιλογής σας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με γκοφρέ αναγλύφο:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με γκοφρέ επιφάνεια το γραφικό της επιλογής σας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας ανάγλυφης με σκόνη τύπου embossing:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset. Επιλέγοντας τα γραμμικά στοιχεία της κάρτας, αφού εκτυπωθεί και πριν στεγνώσει το μελάνι, περνάμε μια ειδική σκόνη και την τοποθετούμε σε ειδικό φούρνο ώστε να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί το υλικό. Δυνατότητα επιλογής σκόνης σε διάφορους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας με μεταλοτυπία (τύπου ασημοτυπία / χρυσοτυπία):

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α + β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, αποδίδοντας μια λεπτή μεταλλική επιφάνεια σε όλους τους χρωματισμούς (χρυσό, ασήμι, λευκό κ.α.)

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας λαμιναρισμένη:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm Χ 2 ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset. Σκληρή και αντοχής επαγγελματική κάρτα, από τη χρήση ειδικής κόλλησης 2 χαρτιών βάρους από 350gsm και άνω. Ιδανική και ξεχωριστή για όλους τους επαγγελματίες!

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με κοπτικό καλούπι, στρογυλλεμένες γωνίες, ειδικά σχήματα και μεγέθη: 

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α + β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με κοπτικό καλούπι σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και είδος επεξεργασίας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας 2πτυχης ανοιγόμενης:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α +β  όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, πίκμανση, με ή χωρίς κοπτικό καλούπι σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και είδος επεξεργασίας και μέθοδο εκτύπωσης

Εκτυπώσεις με σεβασμό στο περιβάλλον. Ποιοτικές & οικονομικές εκτυπώσεις επαγγελματικών καρτών.

Η Ideogram θα κοστολογήσει την επαγγελματική σας κάρτα στην καλύτερη δυνατή τιμή  και θα προσφέρει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχουμε ηλεκτρονικά και έντυπα δοκίμια για επιβεβαίωση και χρωματική κάλυψη κάθε τυπογραφικής σας εργασίας. Ποιοτικό έλεγχο σε όλο το φάσμα της εκτύπωσης.