ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών σε οποιαδήποτε ποσότητα, μέγεθος, επεξεργασία και είδος χαρτιού.

Από το 2004 το τυπογραφείο της Ideogram στη Γλυφαδα παρέχει την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών όλων των ειδών, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες σε οποιαδήποτε ποσότητα, μέγεθος, επεξεργασία και είδος χαρτιού επιθυμείτε, με οικονομικές τιμές,  υπεύθυνα, με γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεσο χρόνο παράδοσης.

Μια σύγχρονη τυπογραφική μονάδα στην Αθήνα, με δυνατότητα παραγωγής

 • για όλες τις μεθόδους εκτύπωσης:  ψηφιακές ή offset εκτυπώσεις
 • για όλα τα είδη επαγγελματικών καρτών:  μιας  ή δύο όψεων, δίπτυχες κάρτες, τύπου καρτολίνας κλπ,
 • για εκτύπωση σε ποιοτικά χαρτιά τύπου velvet ή illustration, σε ειδικά χαρτιά πολύς καλής ποιότητας και ποικιλίας χαρτιού – φινιρίσματος,
 • για εκτύπωση  με οποιαδήποτε επεξεργασία είναι απαραίτητη και ταιριάζει στις ανάγκες και στο είδος της κάρτας που θέλετε, όπως: κάρτα με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή, κάρτα με τοπικό UV, κάρτα με μεταλλοτυπία, χρυσοτυπία / ασημοτυπία, κάρτα γκοφρέ, κάρτα ανάγλυφη, κάρτα με κοπτικό καλούπι, λαμιναρισμένες κάρτες, κάρτες με βαμμένο σόκορο.

Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης από μια κάρτα έως δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα!

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων:

Διάσταση 9x5cm ή 9×5,5cm ή 9,5×5,5cm (τα ιδανικά μεγέθη), εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων με πλαστικοποίηση: 

Διάσταση 9x5cm ή 9×5,5cm ή 9,5×5,5cm (τα ιδανικά μεγέθη), εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας μίας ή δύο όψεων με τοπικό UV:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Τοπικό ή ολικό γυαλιστερό UV (παράδειγμα τοπικού UV, το λογότυπο σας στην α όψη της κάρτας)

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με ανάγλυφο: 

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με ανάγλυφη επιφάνεια το γραφικό της επιλογής σας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με γκοφρέ αναγλύφο:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με γκοφρέ επιφάνεια το γραφικό της επιλογής σας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας ανάγλυφης με σκόνη τύπου embossing:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset. Επιλέγοντας τα γραμμικά στοιχεία της κάρτας, αφού εκτυπωθεί και πριν στεγνώσει το μελάνι, περνάμε μια ειδική σκόνη και την τοποθετούμε σε ειδικό φούρνο ώστε να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί το υλικό. Δυνατότητα επιλογής σκόνης σε διάφορους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας με μεταλοτυπία (τύπου ασημοτυπία / χρυσοτυπία):

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α + β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, αποδίδοντας μια λεπτή μεταλλική επιφάνεια σε όλους τους χρωματισμούς (χρυσό, ασήμι, λευκό κ.α.)

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας λαμιναρισμένη:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm Χ 2 ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α+β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset. Σκληρή και αντοχής επαγγελματική κάρτα, από τη χρήση ειδικής κόλλησης 2 χαρτιών βάρους από 350gsm και άνω. Ιδανική και ξεχωριστή για όλους τους επαγγελματίες!

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας  με κοπτικό καλούπι, στρογυλλεμένες γωνίες, ειδικά σχήματα και μεγέθη: 

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α + β όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, με κοπτικό καλούπι σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και είδος επεξεργασίας.

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας 2πτυχης ανοιγόμενης:

Εκτύπωση τετραχρωμία (CMYK) σε χαρτί Illustration 350gsm ή άλλης επιλογής από τα ειδικά χαρτιά, εκτύπωση α +β  όψη σε τυπογραφική μηχανή τύπου Offset, πίκμανση, με ή χωρίς κοπτικό καλούπι σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και είδος επεξεργασίας και μέθοδο εκτύπωσης

Εκτυπώσεις με σεβασμό στο περιβάλλον. Ποιοτικές & οικονομικές εκτυπώσεις επαγγελματικών καρτών.

Η Ideogram θα κοστολογήσει την επαγγελματική σας κάρτα στην καλύτερη δυνατή τιμή  και θα προσφέρει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχουμε ηλεκτρονικά και έντυπα δοκίμια για επιβεβαίωση και χρωματική κάλυψη κάθε τυπογραφικής σας εργασίας. Ποιοτικό έλεγχο σε όλο το φάσμα της εκτύπωσης.

 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022
 • Εξαιρετική συνεργασία και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

  George Koutroumpousis Avatar George Koutroumpousis
  04/04/2022

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

  Nikos Iakovidis Avatar Nikos Iakovidis
  04/03/2022

  Εξαιρετική δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες. Υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  Steven Petykas Avatar Steven Petykas
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία!!! Οι πρωτότυπες ιδέες και η άμεση ανταπόκρισή σας είχαν το τέλειο αποτέλεσμα του νέου μας logo. Ευχαριστούμε πολύ.

  Calliope Papadimitriou Avatar Calliope Papadimitriou
  04/02/2022
 • Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα! Αντιλαμβάνεται το project που επιθυμεί ο πελάτης και ανταποκρίνεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη μας επιλογή για πολλές υπηρεσίες που προσφέρει. Μια συνεργασία με παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  LAMPROS KOSTAS Avatar LAMPROS KOSTAS
  04/01/2022

  εκπληκτική ποιότητα εργασίας, υπέροχο δημιουργικό , γρήγορη ανταπόκριση! στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ! εδώ βρήκαμε τον συνεργάτη μας!

  seals diving center Avatar seals diving center
  04/12/2021

  ευχαριστω πραγματικα για την αξιολογη δουλεια σας και τον επαγγελματισμο που σας διακατεχει.....το ποιο σημαντικο ειναι οτι οραματιστηκαν μαζι μου το δικο μου ονειρο...σας ευχαριστω πολυ.

  thanasis stergiopoulos Avatar thanasis stergiopoulos
  04/12/2021

  Εξαιρετική δουλειά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα 😁

  Δημητρης Καραγιαννης Avatar Δημητρης Καραγιαννης
  04/12/2021
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο,την άμεση απάντησή σας καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε….

  Gianna Vaporaki Avatar Gianna Vaporaki
  04/11/2021

  Πολύ καλή δουλειά και μοναδικά σχέδια, στην ώρα του και πολύ αναλυτικός.

  Alexandros Gonidis Avatar Alexandros Gonidis
  04/11/2021

  Άμεση ανταπόκριση και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Ideogram!

  Christos D Avatar Christos D
  04/11/2021

  Βρίσκεστε άξια στην κορυφή! Γνωρίζετε αυτό που κάνετε και παρουσιάζετε εξαιρετικές δουλειές! Ακούσατε τις ιδέες μου, με συμβουλεύσατε, μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και με βοηθήσατε ώστε να βρω το κατάλληλο λογότυπο για την εταιρεία μου! Πάντα με επαγγελματισμό και ευγένεια!! Σας ευχαριστώ πολύ!

  Maria Vasil Avatar Maria Vasil
  04/11/2021
 • Great job!!!

  Stella Chatziioannou Avatar Stella Chatziioannou
  04/11/2021