ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Βραβευμένο Δημιουργικό γραφείο και Τυπογραφείο στη Γλυφάδα από το 2004. 

Επαγγελματικές κάρτες σχεδιασμένες αποκλειστικά για το δικό σας Βrand.

Σήμερα μια εταιρεία ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας έχει στη διάθεσή του εκατοντάδες επιλογές για να παραγγείλει επαγγελματικές κάρτες online.
Δεκάδες websites ή εταιρείες προσφέρουν την επιλογή για το δημιουργία επαγγελματικών καρτών με έτοιμες μακέτες. Προσφέρουν προεπιλεγμένα σχέδια συχνά κατηγοριοποιημένα κατά επαγγελματική δραστηριότητα (επαγγελματικές κάρτες για δικηγόρους, φιλολόγους, ιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς ή για ταξί, ηλεκτρολόγους) που προσαρμόζονται σχετικά εύκολα, άμεσα και με χαμηλές τιμές.
Αυτές οι φθηνές λύσεις για την προμήθεια των επαγγελματικών καρτών έχουν ένα βασικό μειονέκτημα. Η επιλογή που αρχικά φαίνεται φθηνή καταλήγει να έχει μεγαλύτερο οικονομικό κόστος χωρίς ουσιαστικό κέρδος. Δεν πρόκειται για μια επαγγελματική κάρτα που θα ξεχωρίσει και θα διαφοροποιηθεί. Κάποιος ανταγωνιστής σας θα έχει ακριβώς την ίδια κάρτα με εσάς.
Η πραγματική αξία μιας επαγγελματικής κάρτας, της business card, είναι να προωθήσει μια επιχείρηση. Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, ένα απαραίτητο στοιχείο αναγνώρισης του brand σας. Αλλά κυρίως είναι η χειροπιαστή συνέχεια της εταιρικής σας εικόνα.

Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής κάρτας είναι προϊόν υψηλής αξίας!

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας από ένα δημιουργικό γραφείο.

Σε αντίθεση με τις έτοιμες λύσεις, ο σχεδιασμός των επαγγελματικών καρτών από ένα δημιουργικό γραφείο θα αποδώσει πραγματική αξία δίνοντας προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Μια επαγγελματική κάρτα είναι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας. Δεν αρκεί να χρησιμοποιήσουμε ένα έτοιμο λογότυπο ή μια κοινή γραμματοσειρά, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσουμε την επαγγελματική κάρτα μας, στην εικόνα της εταιρείας. Πρέπει να επιλέξουμε το εικαστικό σχέδιο, τη μακέτα, τις διαστάσεις, το κείμενο, τη γραμματοσειρά, το χαρτί της κάρτας τον τρόπο εκτύπωσης της κάρτας και το κατάλληλο τυπογραφειο, Ειδικότερα:

Το εικαστικό σχέδιο και η μακέτα.

Το κατάλληλο εικαστικό σχέδιο μιας επαγγελματικής κάρτας σημαίνει πως το λογότυπο ή/και τα χρώματα του brand σας, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις.

Οι διαστάσεις της κάρτας

Οι διαστάσεις μιας κάρτας είναι σχεδόν σταθερές. Οι στάνταρ διαστάσεις βασίζονται κυρίως στην ιδέα πως ο παραλήπτης της κάρτας θα μπορεί να την τοποθέτηση στο πορτοφόλι του. Ωστόσο, αν αυτές οι διαστάσεις είναι οι πιο δημοφιλείς δε σημαίνει πως ένας επαγγελματίας δε μπορεί να τις διαφοροποιήσει και να γίνει περισσότερο δημιουργικός.

Το κείμενο της κάρτας

Μια επαγγελματική κάρτα πρέπει να έχει το όνομα της εταιρείας και τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας: το τηλέφωνο σας, το email σας, τη φυσική σας διεύθυνση ή της διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, τους λογαριασμούς σας στα social media σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα παραπάνω στοιχεία αλλά αυτά που θα σας βοηθήσουν στην προβολή σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε την καλύτερη εντύπωση προσθέστε το λογότυπό σας ή το tagline, το σλόγκαν της εταιρείας σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα παραπάνω στοιχεία. Επιλέξτε αλλά αυτά που θα σας βοηθήσουν καλύτερα στην προβολή της εταιρείας και στην πιο άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Η γραμματοσειρά της κάρτας

Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι ευανάγνωστη, να ταιριάζει με το ύφος της δραστηριότητας μας και να συμπληρώνει την εταιρική μας εικόνα.

Το χαρτί της κάρτας

Το χαρτί της, το κατάλληλο είδος υλικού, χαρτιού, επεξεργασίας, πλαστικοποίησης και φινιρίσματος της κάρτας μας που θα αποτυπώνει τη δραστηριότητά μας. Ένα brand που επιδιώκει την προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να επιλέξει ανακυκλωμένο χαρτί για να εκφράσει και πρακτικά τους.

Εκτύπωση της επαγγελματικής κάρτας

Η κατάλληλη επιλογή της τυπογραφικής εκτύπωση έχει αποφασιστική σημασία για το τελικό προϊόν. Αν θα είναι ψηφιακή ή offset εκτύπωση, αν θα είναι ξεχωριστή ή μαζική εκτύπωση σε ένα εκτυπωτικό τελάρο μαζί με 50 διαφορετικές κάρτες.

Το τυπογραφείο

Το κατάλληλο τυπογραφείο που εκτυπώνει με ευρωπαϊκά και οικολογικά μελάνια και θα σας δώσει δεκάδες επιλογές για το είδος και την τεχνική επεξεργασία. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών από το τυπογραφείο της Ideogram.

Η διαδικασία και ο τρόπος εργασίας μας έως την τελική σχεδίαση για τις επαγγελματικές κάρτες περιλαμβάνει:

• Πριν ξεκινήσουμε το σχεδιασμό, θα έχουμε μια επικοινωνία, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξατε. Είναι μια αξιολόγηση για το ύφος, το μοτίβο και γενικά ένας προσδιορισμός της εικόνας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της δραστηριότητάς σας.

• Συλλογή και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτή, και κάνουμε ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Έπειτα σας στέλνουμε να δείτε τις προτάσεις μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας έχετε ένα ποιοτικό και αξιόλογο υλικό για να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε.

• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση της εταιρικής ταυτότητας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

• Παράδοση τελικών αρχείων εταιρικής ταυτότητας σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε κάθε είδους εφαρμογή.

• Επαγγελματικό Brand Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες.

• Κορυφαίο και βραβευμένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση της εταιρικής ταυτότητας.

• Επαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμός χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση της εταιρική ταυτότητας.

• Εργαζόμαστε βάσει ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Σχεδιασμός με κορυφαίο αποτέλεσμα Brand design. 

• Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών.

• Διάθεση αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης για κάθε ηλεκτρονική & έντυπη χρήση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική επαγγελματική κάρτα, που δε θα θυμίζει την κάρτα κάποιου ανταγωνιστή, αλλά θα προσδιορίζει τη δική σας εταιρική εικόνα και εταιρική ταυτότητα. Μια επαγγελματική κάρτα που θα έχει σχεδιαστεί για το δικό σας brand.

Είμαστε η IDEOGRAM, βραβευμένο δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Γλυφάδα από το 2004. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε εταιρείες και επαγγελματίες ποιοτικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και τυπογραφικές εκτυπώσεις, για την δημιουργία μοναδικών και ποιοτικών εικαστικών που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία, την αισθητική και το προφίλ της επιχείρησης και της δραστηριότητας σας. Brand Design για εταιρείες και προϊόντα.   

Αξιοποιούμε τη δική σας δυναμική και θέληση για ισχυρή και αποτελεσματική παρουσία παρέχοντας τη δική μας πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στο brand design σε εταιρείες και προϊόντα. 

 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022
 • Εξαιρετική συνεργασία και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

  George Koutroumpousis Avatar George Koutroumpousis
  04/04/2022

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

  Nikos Iakovidis Avatar Nikos Iakovidis
  04/03/2022

  Εξαιρετική δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες. Υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  Steven Petykas Avatar Steven Petykas
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία!!! Οι πρωτότυπες ιδέες και η άμεση ανταπόκρισή σας είχαν το τέλειο αποτέλεσμα του νέου μας logo. Ευχαριστούμε πολύ.

  Calliope Papadimitriou Avatar Calliope Papadimitriou
  04/02/2022
 • Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα! Αντιλαμβάνεται το project που επιθυμεί ο πελάτης και ανταποκρίνεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη μας επιλογή για πολλές υπηρεσίες που προσφέρει. Μια συνεργασία με παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  LAMPROS KOSTAS Avatar LAMPROS KOSTAS
  04/01/2022

  εκπληκτική ποιότητα εργασίας, υπέροχο δημιουργικό , γρήγορη ανταπόκριση! στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ! εδώ βρήκαμε τον συνεργάτη μας!

  seals diving center Avatar seals diving center
  04/12/2021

  ευχαριστω πραγματικα για την αξιολογη δουλεια σας και τον επαγγελματισμο που σας διακατεχει.....το ποιο σημαντικο ειναι οτι οραματιστηκαν μαζι μου το δικο μου ονειρο...σας ευχαριστω πολυ.

  thanasis stergiopoulos Avatar thanasis stergiopoulos
  04/12/2021

  Εξαιρετική δουλειά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα 😁

  Δημητρης Καραγιαννης Avatar Δημητρης Καραγιαννης
  04/12/2021
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο,την άμεση απάντησή σας καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε….

  Gianna Vaporaki Avatar Gianna Vaporaki
  04/11/2021

  Πολύ καλή δουλειά και μοναδικά σχέδια, στην ώρα του και πολύ αναλυτικός.

  Alexandros Gonidis Avatar Alexandros Gonidis
  04/11/2021

  Άμεση ανταπόκριση και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Ideogram!

  Christos D Avatar Christos D
  04/11/2021

  Βρίσκεστε άξια στην κορυφή! Γνωρίζετε αυτό που κάνετε και παρουσιάζετε εξαιρετικές δουλειές! Ακούσατε τις ιδέες μου, με συμβουλεύσατε, μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και με βοηθήσατε ώστε να βρω το κατάλληλο λογότυπο για την εταιρεία μου! Πάντα με επαγγελματισμό και ευγένεια!! Σας ευχαριστώ πολύ!

  Maria Vasil Avatar Maria Vasil
  04/11/2021
 • Great job!!!

  Stella Chatziioannou Avatar Stella Chatziioannou
  04/11/2021