ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Βραβευμένο Δημιουργικό γραφείο και Τυπογραφείο στη Γλυφάδα από το 2004. 

Επαγγελματικές κάρτες σχεδιασμένες αποκλειστικά για το δικό σας Βrand.

Σήμερα μια εταιρεία ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας έχει στη διάθεσή του εκατοντάδες επιλογές για να παραγγείλει επαγγελματικές κάρτες online.
Δεκάδες websites ή εταιρείες προσφέρουν την επιλογή για το δημιουργία επαγγελματικών καρτών με έτοιμες μακέτες. Προσφέρουν προεπιλεγμένα σχέδια συχνά κατηγοριοποιημένα κατά επαγγελματική δραστηριότητα (επαγγελματικές κάρτες για δικηγόρους, φιλολόγους, ιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς ή για ταξί, ηλεκτρολόγους) που προσαρμόζονται σχετικά εύκολα, άμεσα και με χαμηλές τιμές.
Αυτές οι φθηνές λύσεις για την προμήθεια των επαγγελματικών καρτών έχουν ένα βασικό μειονέκτημα. Η επιλογή που αρχικά φαίνεται φθηνή καταλήγει να έχει μεγαλύτερο οικονομικό κόστος χωρίς ουσιαστικό κέρδος. Δεν πρόκειται για μια επαγγελματική κάρτα που θα ξεχωρίσει και θα διαφοροποιηθεί. Κάποιος ανταγωνιστής σας θα έχει ακριβώς την ίδια κάρτα με εσάς.
Η πραγματική αξία μιας επαγγελματικής κάρτας, της business card, είναι να προωθήσει μια επιχείρηση. Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, ένα απαραίτητο στοιχείο αναγνώρισης του brand σας. Αλλά κυρίως είναι η χειροπιαστή συνέχεια της εταιρικής σας εικόνα.

Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής κάρτας είναι προϊόν υψηλής αξίας!

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας από ένα δημιουργικό γραφείο.

Σε αντίθεση με τις έτοιμες λύσεις, ο σχεδιασμός των επαγγελματικών καρτών από ένα δημιουργικό γραφείο θα αποδώσει πραγματική αξία δίνοντας προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Μια επαγγελματική κάρτα είναι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας. Δεν αρκεί να χρησιμοποιήσουμε ένα έτοιμο λογότυπο ή μια κοινή γραμματοσειρά, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσουμε την επαγγελματική κάρτα μας, στην εικόνα της εταιρείας. Πρέπει να επιλέξουμε το εικαστικό σχέδιο, τη μακέτα, τις διαστάσεις, το κείμενο, τη γραμματοσειρά, το χαρτί της κάρτας τον τρόπο εκτύπωσης της κάρτας και το κατάλληλο τυπογραφειο, Ειδικότερα:

Το εικαστικό σχέδιο και η μακέτα.

Το κατάλληλο εικαστικό σχέδιο μιας επαγγελματικής κάρτας σημαίνει πως το λογότυπο ή/και τα χρώματα του brand σας, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις.

Οι διαστάσεις της κάρτας

Οι διαστάσεις μιας κάρτας είναι σχεδόν σταθερές. Οι στάνταρ διαστάσεις βασίζονται κυρίως στην ιδέα πως ο παραλήπτης της κάρτας θα μπορεί να την τοποθέτηση στο πορτοφόλι του. Ωστόσο, αν αυτές οι διαστάσεις είναι οι πιο δημοφιλείς δε σημαίνει πως ένας επαγγελματίας δε μπορεί να τις διαφοροποιήσει και να γίνει περισσότερο δημιουργικός.

Το κείμενο της κάρτας

Μια επαγγελματική κάρτα πρέπει να έχει το όνομα της εταιρείας και τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας: το τηλέφωνο σας, το email σας, τη φυσική σας διεύθυνση ή της διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, τους λογαριασμούς σας στα social media σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα παραπάνω στοιχεία αλλά αυτά που θα σας βοηθήσουν στην προβολή σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε την καλύτερη εντύπωση προσθέστε το λογότυπό σας ή το tagline, το σλόγκαν της εταιρείας σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα παραπάνω στοιχεία. Επιλέξτε αλλά αυτά που θα σας βοηθήσουν καλύτερα στην προβολή της εταιρείας και στην πιο άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Η γραμματοσειρά της κάρτας

Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι ευανάγνωστη, να ταιριάζει με το ύφος της δραστηριότητας μας και να συμπληρώνει την εταιρική μας εικόνα.

Το χαρτί της κάρτας

Το χαρτί της, το κατάλληλο είδος υλικού, χαρτιού, επεξεργασίας, πλαστικοποίησης και φινιρίσματος της κάρτας μας που θα αποτυπώνει τη δραστηριότητά μας. Ένα brand που επιδιώκει την προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να επιλέξει ανακυκλωμένο χαρτί για να εκφράσει και πρακτικά τους.

Εκτύπωση της επαγγελματικής κάρτας

Η κατάλληλη επιλογή της τυπογραφικής εκτύπωση έχει αποφασιστική σημασία για το τελικό προϊόν. Αν θα είναι ψηφιακή ή offset εκτύπωση, αν θα είναι ξεχωριστή ή μαζική εκτύπωση σε ένα εκτυπωτικό τελάρο μαζί με 50 διαφορετικές κάρτες.

Το τυπογραφείο

Το κατάλληλο τυπογραφείο που εκτυπώνει με ευρωπαϊκά και οικολογικά μελάνια και θα σας δώσει δεκάδες επιλογές για το είδος και την τεχνική επεξεργασία. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών από το τυπογραφείο της Ideogram.

Η διαδικασία και ο τρόπος εργασίας μας έως την τελική σχεδίαση για τις επαγγελματικές κάρτες περιλαμβάνει:

• Πριν ξεκινήσουμε το σχεδιασμό, θα έχουμε μια επικοινωνία, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξατε. Είναι μια αξιολόγηση για το ύφος, το μοτίβο και γενικά ένας προσδιορισμός της εικόνας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της δραστηριότητάς σας.

• Συλλογή και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτή, και κάνουμε ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Έπειτα σας στέλνουμε να δείτε τις προτάσεις μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας έχετε ένα ποιοτικό και αξιόλογο υλικό για να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε.

• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση της εταιρικής ταυτότητας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

• Παράδοση τελικών αρχείων εταιρικής ταυτότητας σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε κάθε είδους εφαρμογή.

• Επαγγελματικό Brand Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες.

• Κορυφαίο και βραβευμένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση της εταιρικής ταυτότητας.

• Επαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμός χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση της εταιρική ταυτότητας.

• Εργαζόμαστε βάσει ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Σχεδιασμός με κορυφαίο αποτέλεσμα Brand design. 

• Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών.

• Διάθεση αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης για κάθε ηλεκτρονική & έντυπη χρήση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική επαγγελματική κάρτα, που δε θα θυμίζει την κάρτα κάποιου ανταγωνιστή, αλλά θα προσδιορίζει τη δική σας εταιρική εικόνα και εταιρική ταυτότητα. Μια επαγγελματική κάρτα που θα έχει σχεδιαστεί για το δικό σας brand.

Είμαστε η IDEOGRAM, βραβευμένο δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Γλυφάδα από το 2004. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε εταιρείες και επαγγελματίες ποιοτικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και τυπογραφικές εκτυπώσεις, για την δημιουργία μοναδικών και ποιοτικών εικαστικών που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία, την αισθητική και το προφίλ της επιχείρησης και της δραστηριότητας σας. Brand Design για εταιρείες και προϊόντα.   

Αξιοποιούμε τη δική σας δυναμική και θέληση για ισχυρή και αποτελεσματική παρουσία παρέχοντας τη δική μας πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στο brand design σε εταιρείες και προϊόντα. 

 • Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Η μεγάλη τους εμπειρία αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

  Miltos Birbas Avatar Miltos Birbas
  12/02/2024

  Επαγγελματίες και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Thanos Kardogiannis Avatar Thanos Kardogiannis
  04/01/2024

  Εξαιρετική δουλειά, πολλές προτάσεις για την επιλογή λογότυπου, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ Avatar Δήμητρα ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ
  04/01/2024

  Η συνεργασία μας με το Ideogram ήταν εξαιρετική. Ο κ. Ζαχαρέλλης μας έκανε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επιλογή λογότυπου της επιχείρησής μας, ήταν αποτελεσματικός και συνεπής.

  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ Avatar ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
  04/01/2024
 • Αποτελεσματική κ εξαιρετική εργασία!

  Maria Simeni Avatar Maria Simeni
  04/12/2023

  Η συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο ideogram ηταν εξαιρετική. Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας με 15 προτάσεις για την επιλογή μας.

  magda Conti Avatar magda Conti
  04/12/2023

  Επαγγελματική δουλειά και άψογη συνεργασία .

  giannis gkiwnis Avatar giannis gkiwnis
  04/12/2023

  Άψογη συνεργασία και εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο logo της εταιρείας όσο και στην εταιρική ταυτότητα.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ Avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
  04/12/2023
 • Συνεργάστηκα με την IDEOGRAM όσον αφορά στην δημιουργία λογοτύπου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σχεδιάστηκαν πολλά και διαφορετικά λογότυπα με έμπνευση και αισθητική. Ο κ. Ζαχαρέλλης με βοήθησε σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του ώστε να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τη συνεργασία και φυσικά συστήνω το IDEOGRAM ανεπιφύλακτα!

  EVANGELOS SIARKOS Avatar EVANGELOS SIARKOS
  04/12/2023

  Excellent job, very satisfied from the results. From start to finish, the experience was top-notch.

  Petty Rikoudi Avatar Petty Rikoudi
  04/10/2023

  Άψογη συνεργασία και αισθητικό αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι χρόνοι παράδοσης για το λογότυπο της εταιρείας και τις επαγγελματικές κάρτες. Θα συνεργαστούμε σίγουρα ξανά στο μέλλον.

  Pavlos Giourgas Avatar Pavlos Giourgas
  04/09/2023

  Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία !!!

  Petros Drivakos Avatar Petros Drivakos
  04/08/2023
 • Επαγγελματική δουλειά και συνέπεια!

  Niki Zarmponi Avatar Niki Zarmponi
  04/08/2023

  Πολύ καλή συνεργασία, άριστο αποτέλεσμα. Κατάφεραν να αποτυπώσουν τα θέλω μου στο λογότυπο της εταιρείας μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα!

  Thomas Tsilalis Avatar Thomas Tsilalis
  04/07/2023

  Με την ideogram ειχαμε μια αψογη συνεργασια για ενα νεο λογοτυπο που θελαμε για την εταιρεια μας. Μας ενεπνευσε και μας δημιουργησε εξαιρετικες επιλογες τις οποιες και αξιοποιουμε αμεσα. Η ideogram τηρησε το χρονοδιαγραμμα και την ποιοτητα που μας ειχε υποσχεθει. Την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

  Simon Ikariotis Avatar Simon Ikariotis
  04/06/2023

  Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα κ την ταχύτητα της δουλειάς που μου παρείχε το γραφείο, η δε επικοινωνία ήταν εξαιρετική!!

  Viki Mesitou Avatar Viki Mesitou
  04/06/2023
 • Very good job

  Georgios Fragkeskakis Avatar Georgios Fragkeskakis
  04/06/2023

  Άψογος επαγγελματίας ο κύριος Ζαχαρέλλης με άποψη, ιδέες, καθοδήγηση, αμεση εξυπηρετήση και ανταπόκριση στην επικοινωνία μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστω για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση δυο εταιρικών λογότυπων με ποιοτικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμό στα δείγματα , επαγγελματικές κάρτες με άψογο design. Φυσικά προσεχώς και ιστοσελίδα! Σαφώς και συστήνω το Ideogram για ουσιαστικό και μοναδικό αποτέλεσμα!

  vasia varthalami Avatar vasia varthalami
  04/06/2023

  Ideogram created the logo and all label-visuals for our product line. High-level professional outcome, delivered on-time and overall as agreed. Highly recommended.

  Beauty Way Cosmetics (BWC Greece) Avatar Beauty Way Cosmetics (BWC Greece)
  04/05/2023

  The ideogram team created a logo for us, they were prompt, responsive and fast. Very happy with the results, would definitely use them again

  Jason Mantagos Avatar Jason Mantagos
  04/04/2023
 • Πολύ καλή δουλειά. Ζητήσαμε λογότυπο για την επιχείρηση μας, μας έστειλαν 20 διαφορετικά λογότυπα όλα υπέροχα δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε!!!

  Kallia Kb Avatar Kallia Kb
  04/03/2023

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  Foteini Chatzinasiou Avatar Foteini Chatzinasiou
  04/03/2023

  Είχαμε άριστη συνεργασία. Το αποτέλεσμα κάλυψε πλήρως τις προσδοκίες μας!

  Evangelos Rosmarakis Avatar Evangelos Rosmarakis
  04/03/2023

  Άριστη εξυπηρέτηση, πολύ καλή ενημέρωση, άριστη συνεργασία και τα αποτελέσματα φοβερά όμορφα. Σας ευχαριστώ πολύ.

  loukas loukass Avatar loukas loukass
  04/03/2023
 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022