ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας & Brand design. Βραβευμένο Δημιουργικό Γραφείο.

Η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας είναι ένα προϊόν υψηλής αξίας. Η χρήση της ορολογίας έχει προκύψει για να περιγράψει το σύνολο από διάφορες εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας. Η δημιουργία και ο σχεδιασμός τους ως προϊόν υψηλής επαγγελματικής αξίας, είναι κυρίαρχος γιατί συμβάλει στην ανάδειξη και την αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης.

Ορισμός της εταιρικής ταυτότητας.

Εταιρική ταυτότητα εννοούμε το πλήθος από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που θα χρειαστεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση για να προσδιορίσει την εικόνα της και να επικοινωνήσει μέσω αυτής το χαρακτήρα και την ταυτότητα που πρεσβεύει.

Τι περιλαμβάνει μια εταιρική ταυτότητα;

Το λογότυπο, οι επαγγελματικές κάρτες, το εταιρικό έντυπο, η εταιρική εικόνα, η εταιρική καταχώριση, τα μπλοκ, τα επιστολόχαρτα, οι εταιρικοί φάκελοι, banners, οι επιγραφές, τα folder, οι αφίσες, τα brand square, τα business templates, οι  ιστοσελίδες είναι ορισμένα από τα είδη που αποτελούν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα και ανάλογα την γραφιστική τους σχεδίαση επιτυγχάνουμε και το αντίστοιχο εταιρικό προφίλ.

Το λογότυπο είναι το βασικό και κυρίαρχο στοιχείο θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στο μοτίβο για τις εφαρμογές της εταιρικής ταυτότητας. Η εφαρμογή του είναι η ταυτότητα μας και το ύφος που το διέπει αντιπροσωπεύει την αισθητική μας και συνάμα το concept που ακολουθούμε για τις εφαρμογές του. Κάθε εταιρεία και ελεύθερος επαγγελματίας οφείλει να έχει μια ολοκληρωμένη εταιρική εικόνα ανάλογη με τις υπηρεσίες ή προϊόντα του. 

Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα για την προβολή μας με έντυπα μέσα ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας και των μέσων που χρησιμοποιούμε στα κοινωνικά δίκτυα, για εμπορικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, για τον κλάδο της συσκευασίας και της προϊοντικής ετικέτας, στα είδη και τα προϊόντα εστίασης, βιολογικά, ελαιόλαδο, τρόφιμα, ποτά , καλλυντικά κλπ κλπ. 

Η εταιρική ταυτότητα είναι προιόν υψηλής αξίας!

Πώς δημιουργούμε τη δική μας μοναδική εταιρική ταυτότητα. Μελέτη της εταιρικής εικόνας.

Για να επιτευχθεί η σωστή εταιρική εικόνα θα πρέπει να μελετήσουμε και να αξιολογήσουμε τη φιλοσοφία και τους στόχους της, το όραμα και την αισθητική της, την εμπειρία ως προϊόν υπηρεσίας, όλα δηλαδή τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την ανθρωποκεντρική της παρουσία και συνάμα να επιτύχουμε την ίδια αρτιότητα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς ή προϊόντα των δραστηριοτήτων μας.

Ποιοτικός και σύγχρονος σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας.

Επενδύουμε στον ποιοτικό και σύγχρονο σχεδιασμό για την δημιουργία της δικής σας μοναδικής εταιρικής ταυτότητας. 

Με την ορθή και σωστή δημιουργία της από επαγγελματίες γραφίστες, διασφαλίζουμε την αξία της εταιρείας μας ως μέσο επικοινωνίας γιατί είναι η κινητήρια δύναμη που θα μας διαφοροποιήσει και θα μας ενισχύσει από τον ανταγωνισμό.

Επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα πιστέψουν σε εμάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία και φρέσκια αντίληψη τη δική μας μοναδική εταιρική ταυτότητα.  Από την σωστή επιλογή εικαστικών στοιχείων, όπως γράμματα, εικόνες, χρώματα, σχήματα, τη σωστή και καλή διαχείριση αυτών στο χρόνο και στο χώρο, με ισορροπημένη και καινοτόμο σχεδίαση μετουσιώνουμε την τέχνη σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας. 

Είμαστε η IDEOGRAM, βραβευμένο δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Γλυφάδα από το 2004. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε εταιρείες και επαγγελματίες ποιοτικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και τυπογραφικές εκτυπώσεις, για την δημιουργία μοναδικών και ποιοτικών εικαστικών που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία, την αισθητική και το προφίλ της επιχείρησης και της δραστηριότητας σας. Brand Design για εταιρείες και προϊόντα.   

Αξιοποιούμε τη δική σας δυναμική και θέληση για ισχυρή και αποτελεσματική παρουσία παρέχοντας τη δική μας πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στο brand design σε εταιρείες και προϊόντα. 

Κάντε εδώ κλικ και δείτε δείγματα σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας.

Η διαδικασία και ο τρόπος εργασίας μας έως την τελική σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει:

• Πριν ξεκινήσουμε το σχεδιασμό, θα έχουμε μια επικοινωνία, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Είναι μια αξιολόγηση για το ύφος, το μοτίβο και γενικά ένας προσδιορισμός της εικόνας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της δραστηριότητάς σας.

• Συλλογή και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτή, και κάνουμε ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Έπειτα σας στέλνουμε να δείτε τις προτάσεις μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας έχετε ένα ποιοτικό και αξιόλογο υλικό για να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε.

• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση της εταιρικής ταυτότητας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

• Παράδοση τελικών αρχείων εταιρικής ταυτότητας σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε κάθε είδους εφαρμογή.

• Επαγγελματικό Brand Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες.

• Κορυφαίο και βραβευμένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση της εταιρικής ταυτότητας.

• Επαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμός χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση της εταιρική ταυτότητας.

• Εργαζόμαστε βάσει ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Σχεδιασμός με κορυφαίο αποτέλεσμα Brand design. 

• Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών.

• Διάθεση αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης για κάθε ηλεκτρονική & έντυπη χρήση.

• Δώρο εκτύπωση χιλίων (1000) επαγγελματικών καρτών, δυο όψεων τετραχρωμίας με ματ πλαστικοποίηση με κάθε νέο λογότυπο. 

• Δώρο εκτύπωση 2500τμχ διαφημιστικά φυλλάδια δυο όψεων τετραχρωμίας με το σχεδιασμό κάθε νέας εταιρικής ταυτότητας.