Σχεδιασμός Ετικέτας

Αναδείξτε την ποιότητα των προϊόντων.Βραβείο σχεδιασμού για τη δημιουργία ετικέτας.

Η σημασία της ετικέτας προϊόντος για το branding και το marketing

Θέλετε να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά, να προσελκύσετε περισσότερες πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Τότε πρέπει να δώσετε προσοχή στην ετικέτα του προϊόντος σας. Η ετικέτα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο branding και marketing που καμία επιχείρηση δεν θα πρέπει να αγνοεί.
Μαζί με τη συσκευασία, η σωστά σχεδιασμένη ετικέτα επικοινωνεί τα μοναδικά οφέλη του προϊόντος σας και αναδεικνύει την αξία και την ποιότητά του brand σας.

Τα πλεονεκτήματα μιας καλοσχεδιασμένης ετικέτας

Η δημιουργία μιας καλαίσθητης και λειτουργικής ετικέτας προϋποθέτει συγκεκριμένη διαδικασία.

Στόχος σχεδίασης: Πριν το σχεδιασμό της ετικέτας, θα καθαρίσουμε τον σκοπό της και το κοινό που θα τη χρησιμοποιεί. Η ετικέτα μπορεί να έχει διάφορους σκοπούς, όπως για παράδειγμα την αναγνώριση ενός προϊόντος, την περιγραφή του, την προώθηση μιας εκπτωτικής προσφοράς, κ.λπ. Σκοπεύετε είναι τμήμα της συσκευασίας ή πρόκειται για αυτοκόλλητες ετικέτες; Υπάρχουν ρυθμίσεις ή νόμοι που υπαγορεύουν τι θα αναγράφεται στην ετικέτα και θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας; Θέλετε μια ετικέτα που θα διαρκέσει πολλά χρόνια ή μια που θα χρησιμοποιηθεί για λίγο καιρό; Για κάθε σκοπό, πρέπει να σχεδιαστεί μια ετικέτα που να είναι ευανάγνωστη, αναγνωρίσιμη και αντάξια του brand σας.

Σχεδίαση Ετικέτας: Η σχεδίαση της ετικέτας πρέπει να είναι καλαίσθητη και να ανταποκρίνεται στο σκοπό της. Και ταυτόχρονα να αναδεικνύει το brand σας και να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Με τον καθορισμό των στόχων θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ετικέτα που θα έχει τη σωστή τοποθέτηση του λογότυπου, τη σωστή επιλογή επιλογή των χρωμάτων, ης γραμματοσειράς και των γραφικών, τη σωστή επιλογή των υλικών και τη μέθοδο εκτύπωσης. Για παράδειγμα είναι διαφορετικές οι ανάγκες ενός e-shop που θέλει ετικέτες για τα προϊοντα του ή με τις ετικέτες για τα προϊόντα ελαιολάδου, για κρασιά, ποτά, τρόφιμα ή καλλυντικά. Ή τις αυτοκόλλητες ετικέτες που χρησιμοποιεί μια καφετέρια ή ένα κατάστημα με εποχιακά είδη.

Δημιουργία Πρωτότυπης και Λειτουργικής Ετικέτας. Δώστε στα προϊόντα σας την εικόνα που τους αξίζει με το ποιοτικό και ξεχωριστό design της Ideogram.

Με δύο δεκαετίες τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό ετικετών, η Ideogram έχει αποδείξει την ικανότητά της να δημιουργεί πρωτότυπες και λειτουργικές ετικέτες. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με πρωτοποριακές μεθόδους για να δημιουργήσουμε ετικέτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, θα σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ετικέτα για το προϊόν σας.

Έχουμε πελάτες που παράγουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα όπως ελαιόλαδο, μέλι, μαρμελάδες, κρασί, τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, και πολλά άλλα. Αρκεί όμως αυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο για την ανάδειξη τους ως Brand Label; Τι εμπορική αξία θα μας δώσει, αν αυτό δεν περιστοιχίζεται από μια επαγγελματική σχεδίαση; Από την επιλογή του υλικού που θα αποθηκεύσουμε το προϊόν μας, τον ποιοτικό και ξεχωριστό σχεδιασμό ετικέτας, και τη δημιουργία πρότυπου εικαστικού συσκευασίας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία και η καθιέρωση του προϊόντος μας.

Εάν επιθυμείτε να διακριθείτε στην αγορά και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, η Ideogram μπορεί να σας βοηθήσει με την εμπειρία της στον σχεδιασμό και την κατασκευή των ετικετών και των συσκευασιών σας. Στην Ideogram κατανοούμε την καταλυτική επίδραση που έχει το labeling και το packaging στην απόφαση των καταναλωτών, και σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν το brand σας και την αξία των προϊόντων σας.

Η δημιουργική εργασία για τον σχεδιασμό και της δικής σας ετικέτας περιλαμβάνει:

• Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.

• Επαγγελματικές προτάσεις Labeling & Packaging Design για την γραφιστική δημιουργία τους με ολοκληρωμένα
προσχέδια τετραχρωμίας για την επιλογή και αξιολόγηση σας.  Έως 10 τελικές επαγγελματικές προτάσεις δειγμάτων.

• Τελικά αρχεία προς εκτύπωση, για τυπογραφική χρήση.

• Περιλαμβάνουν επαγγελματικό γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση.

• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Πρότυπος σχεδιασμός, με κορυφαίο αποτέλεσμα Design.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη & προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών για το μοτίβο-ύφος της ετικέτας ή της συσκευασίας.

• Τελική σχεδίαση και επιμέλεια εικαστικών βάση των απαιτήσεών σας, και σε συνδυασμό με τις δημιουργικές προτάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί.

• ΔΩΡΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 2 ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

Κάντε εδώ κλικ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ετικέτας & συσκευασίας.

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία και ετικέτα μας σε ποσοστό 85% για την επιλογή του από τον καταναλωτή.

Από το 2004 σχεδιάζουμε ετικέτες και συσκευασίες με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί για το προϊόν σας!

 • Αν ζητάτε επαγγελματισμό και αισθητική θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους! Άψογοι επαγγελματίες με άποψη, ιδέες, σωστές προτάσεις , γούστο, καθοδήγηση και όλα αυτά που χρειαζόμαστε όλοι για ένα ωραίο αποτέλεσμα! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τους ευχαριστω για την άψογη συνεργασία , παρότι ήταν δύσκολες και πιεσμένες αυτές οι γιορτινές μέρες … Έχουμε συνέχεια λοιπόν μαζί! Τους συνιστώ με χίλια!

  Penelope Rock Avatar Penelope Rock
  30/12/2022

  Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία!!!Ο Κος Ζαχαρελλης ήταν άψογος,πολυ εξυπηρετικός κ χωρίς καμία καθυστέρηση σε ότι του ζητήσαμε!!!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Ευχαριστουμε πολυ!!!

  ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Avatar ΖΩΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
  31/10/2022

  Πολύ καλή κατανόηση του αντικειμένου και των αναγκών της εταιρίας. άριστο και creative αποτέλεσμα/ παραδοτέο.

  Bill Stahos Avatar Bill Stahos
  30/10/2022

  Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Κάθε λογότυπο που έλαβα αναδείκνυε την εταιρεία μας με διαφορετικό τρόπο και καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο τελικό. Εξαιρετική αντίληψη και αισθητική! Είχαμε μία άριστη συνεργασία!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  21/10/2022
 • Είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ο Στρατής ήταν άμεσος,φιλικός και πολύ βοηθητικός σε ό,τι ζητήσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα προτιμήσουμε την Ideogram ξανά. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα τους

  Spiridoula Apostolopoulou Avatar Spiridoula Apostolopoulou
  04/08/2022

  Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα,γρήγορη ανταπόκριση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!

  Σμαραγδή Καντίλα Avatar Σμαραγδή Καντίλα
  04/08/2022

  Εξαιρετική δουλειά, άμεσα και ποιοτικά.

  John D. Makris Avatar John D. Makris
  04/08/2022

  Πολυ καλη εργασια με συνέπεια και στους χρονους και στο αποτελεσμα . Συστηνω ανεπιφύλακτα !

  George Rodopoulos Avatar George Rodopoulos
  04/07/2022
 • Ο Στρατής είναι πολύ εξυπηρετικος και ανταποκρίνεται άμεσα στα email και τα τηλέφωνα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. ✌

  Ήβη Σδούγγου Avatar Ήβη Σδούγγου
  04/07/2022

  Πολύ καλή δουλειά και πάρα πολύ εξυπηρετικοί.!! Ο Στρατής με βοήθησε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε ένα ωραίο φυλλάδιο που να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου.! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

  Luxury Escape Avatar Luxury Escape
  04/06/2022

  "Ιδανική συνεργασία, άψογες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!” Ο υπεύθυνος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να καταλάβει την φιλοσοφία της επιχείρησής σου με φιλικό και εξυπηρετικό τρόπο. Η συνολική συνεργασία αξίζει και με το παραπάνω!

  Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT) Avatar Ξενικάκης Θεοφάνης (XiT)
  04/06/2022

  Υπέροχο αποτέλεσμα με ότι αλλαγές ζήτησα οι οποίες ήταν άμεσα υλοποιήσιμες!

  Mania Thomaidi Avatar Mania Thomaidi
  04/06/2022
 • Εξαιρετικοί επαγγελματικές. Είχα ένα απίστευτο αποτέλεσμα μόλις σε λίγες μέρες!!

  fotis matsiakos Avatar fotis matsiakos
  04/06/2022

  Γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλή συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

  Anna Prifti Avatar Anna Prifti
  04/06/2022

  Πολύ καλοί στη δουλειά τους!!!

  Xristos Soutoglou Avatar Xristos Soutoglou
  04/05/2022

  Άριστοι επαγγελματίες. Ο κύριος Ζαχαρέλλης και η ομάδα του φρόντισαν να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην δημιουργία του λογοτύπου μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ideogram για δημιουργικούς σχεδιασμούς με διαχρονική αξία.

  Spyridon Asimomytis Avatar Spyridon Asimomytis
  04/04/2022
 • Εξαιρετική συνεργασία και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

  George Koutroumpousis Avatar George Koutroumpousis
  04/04/2022

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

  Nikos Iakovidis Avatar Nikos Iakovidis
  04/03/2022

  Εξαιρετική δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες. Υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  Steven Petykas Avatar Steven Petykas
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία!!! Οι πρωτότυπες ιδέες και η άμεση ανταπόκρισή σας είχαν το τέλειο αποτέλεσμα του νέου μας logo. Ευχαριστούμε πολύ.

  Calliope Papadimitriou Avatar Calliope Papadimitriou
  04/02/2022
 • Επαγγελματική προσέγγιση και δημιουργικότητα! Αντιλαμβάνεται το project που επιθυμεί ο πελάτης και ανταποκρίνεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη μας επιλογή για πολλές υπηρεσίες που προσφέρει. Μια συνεργασία με παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  LAMPROS KOSTAS Avatar LAMPROS KOSTAS
  04/01/2022

  εκπληκτική ποιότητα εργασίας, υπέροχο δημιουργικό , γρήγορη ανταπόκριση! στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ! εδώ βρήκαμε τον συνεργάτη μας!

  seals diving center Avatar seals diving center
  04/12/2021

  ευχαριστω πραγματικα για την αξιολογη δουλεια σας και τον επαγγελματισμο που σας διακατεχει.....το ποιο σημαντικο ειναι οτι οραματιστηκαν μαζι μου το δικο μου ονειρο...σας ευχαριστω πολυ.

  thanasis stergiopoulos Avatar thanasis stergiopoulos
  04/12/2021

  Εξαιρετική δουλειά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα 😁

  Δημητρης Καραγιαννης Avatar Δημητρης Καραγιαννης
  04/12/2021
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο,την άμεση απάντησή σας καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε….

  Gianna Vaporaki Avatar Gianna Vaporaki
  04/11/2021

  Πολύ καλή δουλειά και μοναδικά σχέδια, στην ώρα του και πολύ αναλυτικός.

  Alexandros Gonidis Avatar Alexandros Gonidis
  04/11/2021

  Άμεση ανταπόκριση και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Ideogram!

  Christos D Avatar Christos D
  04/11/2021

  Βρίσκεστε άξια στην κορυφή! Γνωρίζετε αυτό που κάνετε και παρουσιάζετε εξαιρετικές δουλειές! Ακούσατε τις ιδέες μου, με συμβουλεύσατε, μου δώσατε χρήσιμες πληροφορίες και με βοηθήσατε ώστε να βρω το κατάλληλο λογότυπο για την εταιρεία μου! Πάντα με επαγγελματισμό και ευγένεια!! Σας ευχαριστώ πολύ!

  Maria Vasil Avatar Maria Vasil
  04/11/2021
 • Great job!!!

  Stella Chatziioannou Avatar Stella Chatziioannou
  04/11/2021