ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Πρότυπος σχεδιασμός λογοτύπου χωρίς περιορισμούς.Βραβευμένο και ποιοτικό εταιρικό λογότυπο.

Η σημασία του λογοτύπου για την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Τι είναι το λογότυπο; Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας και εταιρικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης.

Συχνά η δημιουργία ενός λογοτύπου θεωρείται ως ο σχεδιασμός ενός γραφιστικού σχεδίου. Ωστόσο, το λογότυπο (ή ο λογότυπος ή logo) δεν είναι μόνο ένα γραφιστικό σχέδιο, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, το σήμα κατατεθέν της.

Αν θέλουμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει ένα λογότυπο, αρκεί να σκεφτούμε τα εκατοντάδες λογότυπα τα οποία βλέπουμε καθημερινώς. Πόσα λογότυπα τα συνδέουμε αμέσως με προϊόντα ή υπηρεσίες. Πόσα λογότυπα δεν τα προσέχουμε ή δεν τα κατανοούμε και φυσικά δεν τα συνδέουμε με κάποια επιχείρηση. Ας σκεφτούμε λοιπόν, το λογότυπο, ως την πρώτη και ίσως την πιο καθοριστική επαφή μιας επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό και με τους πιθανούς πελάτες.  

Σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογoτύπου.

Ως επαγγελματίες γραφίστες με πολύχρονη εμπειρία στη δημιουργία λογοτύπων γνωρίζουμε πως το σωστό λογότυπο πρέπει είναι άρτιο, λιτό, μοναδικό, εύκολα αναγνωρίσιμο και ευανάγνωστο σε οποιαδήποτε μορφή.  Η επιτυχία σχεδιασμού λογοτύπου εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο logo design και τους επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο. Το γραμμικό σχέδιο, ο συνδυασμός γραφικών, σχεδίου ή κειμένου με την επιλογή της κατάλληλης τυπογραφίας (γραμματοσειρά) και του χρώματος πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους για να είναι αποτελεσματικό.

Το λογότυπο:

 • Είναι το σημείο αναφοράς της εταιρικής σας ταυτότητας, αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και απηχεί τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες της επιχείρησης σας. Αντανακλά τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
 • Πρέπει να ενσωματωθεί σε όλες τις επικοινωνιακές πρακτικές ή διαφημιστικές προωθήσεις της εταιρείας σας σε οποιαδήποτε διάσταση, σε μεγάλη ή μικρή κλίμακα, σε έντυπα και ψηφιακά μέσα αλλά και σε διαφημιστικά μέσα σε εξωτερικό χώρο. Ένα λογότυπο θα πρέπει να εφαρμοστεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, σε banner για τα social media, σε επαγγελματικές κάρτες, σε διαφημιστικά φυλλάδια, σε εταιρικά έντυπα και company profiles, σε επιστολόχαρτα, φακέλους, καταχωρίσεις, και αφίσες ή να τοποθετηθεί σε εξωτερικές επιγραφές και υπαίθριες διαφημίσεις χωρίς να αλλοιώνεται και με την ίδια αποτελεσματικότητα.
 • Πρέπει να μαγνητίζει το βλέμμα, να προσελκύει τη προσοχή του κοινού στο οποίο απευθύνεστε και δημιουργεί μια πρώτη θετική εντύπωση στους πιθανούς σας πελάτες.
 • Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας σας, με το οποίο οι πελάτες και οι συνεργάτες θα σας αναγνωρίζουν και θα σας θυμούνται.
 • Είναι διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα και ευπροσάρμοστο σε μελλοντικές αλλαγές.
 • Ισχυροποιεί την εταιρεία σας στην αγορά και επισκιάζει τους ανταγωνιστές σας.
 • Αναδεικνύει και αντιπροσωπεύει τους στόχους, το όραμα και την πορεία της εταιρείας.
 • Δημιουργεί το Brand Identity της εταιρικής ή προϊοντικής εικόνα σας.

Στόχος μας το καλύτερο και όχι έτοιμο λογότυπο !

Δωρεάν Λογότυπο ή  Έτοιμο Λογότυπο

Η δημιουργία ενός δωρεάν λογοτύπου ή καλύτερα η κατασκευή ενός λογοτύπου online μπορεί να θεωρείται μια εύκολη λύση με μηδαμινό κόστος για μια νεοσύστατη επιχείρηση ή για μια νέα ιστοσελίδα. Αλλά, σίγουρα δεν είναι η οικονομικότερη λύση ή πιο αξιόπιστη.

Τις περισσότερες φορές τα λογότυπα που δημιουργούνται online δεν εφαρμόζονται με την ίδια επιτυχία στην ιστοσελίδα σας, στις επαγγελματικές κάρτες, σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο ή στη συσκευασία του προϊόντος σας. Σύντομα θα κληθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον επαγγελματία γραφίστα να προσαρμόσει ή να σχεδιάσει σωστά το λογότυπο σας.

Η κατασκευή ενός δωρεάν λογοτύπου δεν είναι μια αξιόπιστη λύση. Καθώς τα λογότυπα που μπορεί κάποιος να βρει online, είναι λογότυπα που σίγουρα τα έχει χρησιμοποιήσει ή θα τα χρησιμοποιήσει κάποια άλλη επιχείρηση, δεν έχουν εταιρικό χαρακτήρα και εμπορική σημασία. Μπορεί κάποιος να αφιερώσει χρόνο δημιουργώντας online ένα λογότυπο,  να πληρώσει την εκτύπωση των καρτών ή των διαφημιστικών του φυλλαδίων και στη συνέχεια να ανακαλύψει πως θα πρέπει να επαναλάβει τη διαδικασία και να πληρώσει ξανά το κόστος εκτύπωσης γιατί κάποιος ανταγωνιστής του θα έχει δημιουργήσει ένα παρόμοιο λογότυπο.

Σκεφτείτε πως το σωστό λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό, διαχρονικό, να αντιπροσωπεύει τις ιδέες σας, την αισθητική και τις αξίες της επιχείρησης σας και να γοητεύσει το κοινό το οποίο επιθυμείτε να γίνουν πελάτες σας.

Η διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου

Επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Αξιολογούμε το ύφος και το μοτίβο και προσδιορίζουμε την εικόνα της εταιρείας και των υπηρεσιών σας. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία σας και προχωρούμε σε μια ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Σε όλα τα στάδια προσέγγισης και δημιουργίας επικοινωνούμε ώστε το λογότυπο σας να εκφράζει την τεχνογνωσία, την αισθητική και τη νοοτροπία της δραστηριότητας σας.

Η ποιοτική εργασία, η προσέγγιση καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθούμε εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. Αναλυτικά η δημιουργία λογοτύπου περιλαμβάνει:

 • Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.
 • Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση του λογοτύπου με εγγυημένο αποτέλεσμα.
 • Παράδοση τελικών αρχείων λογοτύπου σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε κάθε είδους εφαρμογή.
 • Επαγγελματικό Logo Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες.
 • Κορυφαίο και βραβευμένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση του λογοτύπου.
 • Επαγγελματικό γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση του.
 • Έως 15 ολοκληρωμένες επαγγελματικές προτάσεις λογοτύπου για την επιλογή και αξιολόγηση σας.
 • Εργαζόμαστε βάσει ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Σχεδιασμός με κορυφαίο αποτέλεσμα logo design.
 • Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.
 • Πλήρες δημιουργικό για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.
 • Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών, λογοτύπου.
 • Διάθεση αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης για κάθε είδους τυπογραφική, ηλεκτρονική & έντυπη χρήση.

Για κάθε νέο σχεδιασμό λογοτύπου, προσφέρουμε Δωρεάν την εκτύπωση 1000 τεμαχίων επαγγελματικών καρτών, 2 όψεις τετραχρωμίας με mat πλαστικοποίηση σε χαρτί Velvet 350gr.