Branding, Logo Design, Packaging, Web Design, Τυπογραφείο Γλυφάδα

 

ideogram-profil2.jpg

Τον Απρίλιο του 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πραγματοποίησα ένα σύγχρονο δημιουργικό γραφείο και τυπογραφική μονάδα, έχοντας σαν εφόδιο τη φιλοδοξία, τις γνώσεις και τις σπουδές γραφιστικής μου στην έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία. Χαιρέτησα φίλους και συνάδελφους από την διαφημιστική στη Γλυφάδα που εργαζόμουν τα έξη προηγούμενα έτη, και έκανα το μεγάλο βήμα… Η Ideogram πήρε κυρίαρχη θέση και διεκδίκησε τον ρόλο που ονειρεύτηκα. Ολοκληρωμένες τυπογραφικές λύσεις, υπηρεσίες σχεδιασμού εταιρικής και διαφημιστικής επικοινωνίας, και κατασκευής ιστοσελίδων.

Έκτοτε ταξίδεψα, συνάντησα τους πρώτους συνεργάτες μου και μια σχέση με τον ελληνικό σύλλογο «Διάλογος» στη Βέρνη, ήταν η αφορμή να αποκτήσω το πάθος της ηλεκτρονικής επικοινωνίας για την δημιουργία περιοδικών για τους ελληνομαθείς της Ελβετίας, μέσω διαδικτύου. Η αρχή είχε γίνει τόσο σπουδαία όσο δεν φανταζόμουν ποτέ. Οι πελάτες μου έγιναν συνεργάτες, η δουλειά μου βραβεύτηκε το 2010 στην κατηγορία Brand Design νέων εταιριών για τη δημιουργία λογότυπου και τη σχεδίαση ετικέτας προϊόντος, και εγώ εν έτη 2014, από απλός γραφίστας έγινα μπαμπάς, στο κοριτσάκι που δώσαμε το σπάνιο όνομα Μαρία!

Η Ideogram έπειτα από 14 χρόνια, μεγάλωσε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και μπορεί οι άνθρωποι και οι καταστάσεις να αλλάζουν, το μεράκι και η αγάπη για την γραφιστική από σπίθα έγινε φλόγα και συνεχίζει σήμερα έχοντας ένα ξεκάθαρο στόχο: Αποτελεσματική σχεδίαση, πηγαίο επαγγελματισμό, ξεκάθαρες επαγγελματικές προτάσεις για έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία. Το κυριότερο όλων είναι πως σχεδιάζουμε προϊόντα για τα οποία ο πελάτης θέλουμε να νιώθει ασφάλεια, γιατί λειτουργούμε ερχόμενοι κατευθείαν σε επαφή μαζί σας. Μελετάμε τις ανάγκες σας, προτείνουμε και σχεδιάζουμε ότι καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιατί πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε project αντιλαμβανόμαστε τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, αξιολογούμε και σχεδιάζουμε με ποιότητα και αξιοπιστία κάθε νέα σας προσπάθεια. 

Σήμερα η Ideogram είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών γραφιστικού και διαφημιστικού σχεδιασμού και τυπογραφίας, με κάθετη παραγωγή στους τομείς, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και λογότυπου, σχεδιασμός ετικέτας και συσκευσίας προϊόντος, σχεδιασμού έντυπης εταιρικής επικοινωνίας, σχεδιασμού ιστοσελίδων, εκτυπώσεις εντύπων, τυπογραφείο offset εκτυπώσεων. Οι άνθρωποι μας, όλοι μια ομάδα με απίστευτη τεχνική αρτιότητα, αποτελούμενη από επαγγελματίες γραφίστες & web designers, και υπεύθυνο τυπογραφείου εκτυπώσεων.

Αξιόπιστες επαγγελματικές και με συνέπεια, οι υπηρεσίες μας είναι η καλύτερη επένδυση για σίγουρη επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Μας ενδιαφέρει να λαμβάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε για τις επιλόγές σας, και η ικανοποίηση από την εργασία μας, να είναι μέρος μιας δυναμικής και ουσιαστικής συνεργασίας. Προσφέρουμε ποιοτικές και με αξιοπιστία υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και εκτυπώσεων, σε οικονομικές τιμές, ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη και φαντασία...!

Στρατής Ζαχαρέλλης

 

get_more2.jpg 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Instagram  LinkedIn  Google+

Back to Top