ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ IDEOGRAM

Ideogram Creative Agency, history!!

Τον Απρίλιο του 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, πραγματοποίησα ένα σύγχρονο δημιουργικό γραφείο και τυπογραφείο στη Γλυφάδα, έχοντας σαν εφόδιο τη φιλοδοξία, τις γνώσεις και τις σπουδές μου στην έντυπη και ηλεκτρονική διαφημιστική επικοινωνία. Αποχαιρέτησα φίλους και συνάδελφους από την διαφημιστική στη Γλυφάδα που εργαζόμουν τα 6 προηγούμενα έτη, και έκανα το μεγάλο βήμα… Η Ideogram πήρε κυρίαρχη θέση και διεκδίκησε το ρόλο που ονειρεύτηκα.

Έκτοτε ταξίδεψα, συνάντησα τους πρώτους συνεργάτες μου και μια σχέση με τον ελληνικό σύλλογο «ΔιάΛογος» στη Βέρνη, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία περιοδικών για τους ελληνομαθείς της Ελβετίας. Η αρχή ήταν τόσο σπουδαία όσο δεν φανταζόμουν ποτέ. Οι πελάτες μου έγιναν συνεργάτες, η δουλειά μου βραβεύτηκε το 2010 στην κατηγορία Brand Design νέων εταιριών για τη δημιουργία λογότυπου και τη σχεδίαση ετικέτας προϊόντος, καθώς και τιμητικής αναφοράς για τις εκδόσεις των περιοδικών “Ελληνικά” στη Βέρνη. Εν έτη 2014, από απλός γραφίστας έγινα μπαμπάς, στο κοριτσάκι που δώσαμε το σπάνιο όνομα Μαρία και το Σεπτέμβριο του 2018 στον ένα και μοναδικό Φίλιππο!

Προσήλωση στο ποιοτικό και δημιουργικό Graphic Design. Τυπογραφείο Γλυφάδα. Brand, Logo, Packaging & Web Design!

Σήμερα η Ideogram έπειτα από 18 χρόνια λειτουργίας, είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Graphic, Brand, Packagign & Web Design και ψηφιακών και offset εκτυπώσεων, με κάθετη παραγωγή στους τομείς, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και δημιουργία λογοτύπου, σχεδιασμός ετικέτας και δημιουργία συσκευασίας προϊόντος, σχεδιασμός έντυπης εταιρικής και διαφημιστικής επικοινωνίας, σχεδιασμός ιστοσελίδων, εκτυπώσεις διαφημιστικών εντύπων, τυπογραφείο για εκτυπώσεις κάθε είδους διαφημιστικού και εταιρικού εντύπου. Οι άνθρωποι μας, όλοι μια ομάδα άριστη τεχνική αρτιότητα, αποτελούμενη από επαγγελματίες γραφίστες & web designers, και υπεύθυνο τυπογραφείου εκτυπώσεων.

Αξιόπιστες επαγγελματικές και με συνέπεια, οι υπηρεσίες μας είναι η καλύτερη επένδυση για σίγουρη επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Μας ενδιαφέρει να λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε για τις επιλογές σας, και η ικανοποίηση από την εργασία μας, να είναι μέρος μιας δυναμικής και ουσιαστικής συνεργασίας. Προσφέρουμε ποιοτικές και με αξιοπιστία υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και εκτυπώσεων, σε οικονομικές τιμές, ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη και φαντασία… 

Σας προσκαλούμε σε μια διαρκή αναζήτηση με στόχο, όραμα και σκοπό, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί για εσάς και την επιχείρηση σας. Επενδύστε στο ποιοτικό και καλό design το οποίο δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά. 

Είμαστε υπερήφανοι για την εργασία μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Στρατής Ζαχαρέλλης