Εμείς

Ideogram Creative Agency, history!!

Τον Απρίλιο του 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πραγματοποίησα ένα σύγχρονο δημιουργικό γραφείο και τυπογραφική μονάδα, έχοντας σαν εφόδιο τη φιλοδοξία, τις γνώσεις και τις σπουδές γραφιστικής μου στην έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία. Χαιρέτησα φίλους και συναδέλφους από την διαφημιστική στη Γλυφάδα που εργαζόμουν τα έξι προηγούμενα έτη, και έκανα το μεγάλο βήμα… Η Ideogram πήρε κυρίαρχη θέση και διεκδίκησε το ρόλο που ονειρεύτηκα.

Έκτοτε ταξίδεψα, συνάντησα τους πρώτους συνεργάτες μου και μια σχέση με τον ελληνικό σύλλογο «Διάλογος» στη Βέρνη, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία περιοδικών για τους ελληνομαθείς της Ελβετίας. Η αρχή είχε γίνει τόσο σπουδαία όσο δεν φανταζόμουν ποτέ. Οι πελάτες μου έγιναν συνεργάτες, η δουλειά μου βραβεύτηκε το 2010 στην κατηγορία Brand Design νέων εταιριών για τη δημιουργία λογότυπου και τη σχεδίαση ετικέτας προϊόντος, και εγώ εν έτη 2014, από απλός γραφίστας έγινα μπαμπάς, στο κοριτσάκι που δώσαμε το σπάνιο όνομα Μαρία και το Σεπτέμβριο του 2018 στον ένα και μονάδικο μπέμπη!

Προσήλωση στην ποιότητα!

Σήμερα η Ideogram έπειτα από 15 χρόνια λειτουργίας, είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Brand Design και τυπογραφίας, με κάθετη παραγωγή στους τομείς, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και λογοτύπου, σχεδιασμός ετικέτας και συσκευσίας προϊόντος, σχεδιασμός έντυπης εταιρικής επικοινωνίας, σχεδιασμός ιστοσελίδων, εκτυπώσεις εντύπων, τυπογραφείο offset εκτυπώσεων. Οι άνθρωποι μας, όλοι μια ομάδα με απίστευτη τεχνική αρτιότητα, αποτελούμενη από επαγγελματίες γραφίστες & web designers, και υπεύθυνο τυπογραφείου εκτυπώσεων.

Αξιόπιστες επαγγελματικές και με συνέπεια, οι υπηρεσίες μας είναι η καλύτερη επένδυση για σίγουρη επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Μας ενδιαφέρει να λαμβάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε για τις επιλογές σας, και η ικανοποίηση από την εργασία μας, να είναι μέρος μιας δυναμικής και ουσιαστικής συνεργασίας.

Προσφέρουμε ποιοτικές και με αξιοπιστία υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και εκτυπώσεων, σε οικονομικές τιμές, ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη και φαντασία… Είμαστε υπερήφανοι για την εργασία μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Στρατής Ζαχαρέλλης