ΕΤΙΚΕΤΕΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ IDEOGRAM

Σχεδιασμός ετικέτας & συσκευασίας προϊόντος.Βραβείο σχεδιασμού για τη δημιουργία ετικέτας.

Η Ideogram από το 2004 προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού, για την υλοποίηση και δημιουργία ετικέτας και συσκευασίας προϊόντος. Δίνουμε ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας μέσω της επαγγελματικής μας σχεδίασης, τα προϊόντα σας να αποκτήσουν εμπορική αξία μέσω της αισθητικής και της καλαίσθητης εικόνας τους. Ο σχεδιαστικός χαρακτήρας και το εικαστικό ύφος μιας ετικέτας προϊόντος ή συσκευασίας, καθορίζει και την επιτυχία του.  Για αυτό είναι σημαντικό να αναδείξετε τα προϊόντα σας και να τους δώσετε την εικόνα που τους αξίζει.

Στόχος της IDEOGRAM είναι μέσω της δημιουργίας μας και των προτάσεων μας, να αποκτήσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει την ποιότητα και την ιστορία των προϊόντων και της διαδρομής σας. Η αισθητική και το design στο σχεδιασμό ετικετών και την δημιουργία συσκευασίας προϊόντων, είναι το μείζων και σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να σκεφτείτε, όταν σκοπεύετε να προωθήσετε και να διαθέσετε αυτά, σε τοπικές αγορές ή σε ευρύτερο κοινό, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με σκοπό την  εμπορική αναγνώριση και καταξίωση τους! 

Κάντε εδώ κλικ και δείτε από το portfolio μας, δείγματα σχεδιασμού ετικέτας & συσκευασίας

Αναδείξατε τα προϊόντα σας. Δώστε την εικόνα που τους αξίζει με ποιοτικό και ξεχωριστό design!

Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Έχουμε πελάτες που παράγουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα όπως ελαιόλαδο, μέλι, μαρμελάδες, κρασί, τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, και πολλά άλλα. Αρκεί όμως αυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο για την ανάδειξη τους ως Brand Label;
Τι εμπορική αξία θα μας δώσει, αν αυτό δεν περιστοιχίζεται από μια επαγγελματική σχεδίαση;
Από την επιλογή του υλικού που θα αποθηκεύσουμε το προϊόν μας, τον ποιοτικό και ξεχωριστό σχεδιασμό ετικέτας, και τη δημιουργία πρότυπου εικαστικού συσκευασίας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία και η καθιέρωση του προϊόντος μας.

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία μας σε ποσοστό 85%,  για την επιλογή  του από τον καταναλωτή, σε σχέση με κάποιο άλλο προϊόν του ανταγωνισμού, ακόμα και υποδεέστερης ποιότητας. Η εμπορική αξία που δίνουμε μέσω του σχεδιασμού ετικετών είναι μεγάλη και αυτή ορίζεται κυρίαρχα μέσω της προτίμησης σας εδώ και 18 χρόνια, επιλέγοντας μας για την αξιοπιστία την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές που προσδίδουμε στα προϊόντα, στην εικόνα και στην ιστορία της εταιρείας σας.

Ορισμένα από τα είδη που σχεδιάζουμε. Σχεδιασμός ετικέτας ελαιόλαδου, σχεδιασμός ετικέτες μελιού, σχεδιασμός ετικέτας κρασιού, σχεδιασμός ετικέτας ούζου, ετικέτας τσίπουρου, και γενικά η δημιουργία ετικετών για ποτά, μπύρες, αναψυκτικά.

Σχεδιασμός ετικέτας τροφίμων και σχεδιασμός συσκευασίας για καφέ, είδη εστίασης, ξενοδοχεία, βιολογικά προϊόντα, βιομηχανικά προϊόντα, είδη καθαρισμού και περιποίησης. Δημιουργία ετικετών για καλλυντικά, αρώματα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και πολλά άλλα. Χαριτολογώντας τα περισσότερα που βλέπετε σε ένα σούπερ μάρκετ!

Η δημιουργική εργασία για τον σχεδιασμό και της δικής σας ετικέτας – συσκευασίας περιλαμβάνει:

• Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.

• Επαγγελματικές προτάσεις Labeling & Packaging Design για την γραφιστική δημιουργία τους με ολοκληρωμένα
προσχέδια τετραχρωμίας για την επιλογή και αξιολόγηση σας.  Έως 10 τελικές επαγγελματικές προτάσεις δειγμάτων.

• Τελικά αρχεία προς εκτύπωση, για τυπογραφική χρήση.

• Περιλαμβάνουν επαγγελματικό γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση.

• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν. Πρότυπος σχεδιασμός, με κορυφαίο αποτέλεσμα Design.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη & προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών για το μοτίβο-ύφος της ετικέτας ή της συσκευασίας.

• Τελική σχεδίαση και επιμέλεια εικαστικών βάση των απαιτήσεών σας, και σε συνδυασμό με τις δημιουργικές προτάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί.

• ΔΩΡΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 2 ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

Κάντε εδώ κλικ και δείτε δείγματα σχεδιασμού ετικέτας & συσκευασίας.

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία και ετικέτα μας σε ποσοστό 85% για την επιλογή του από τον καταναλωτή.

Από το 2004 σχεδιάζουμε ετικέτες και συσκευασίες με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί για το προϊόν σας!