Σχεδιασμός ετικέτας προϊόντος, ετικέτες μελιού, ετικέτες τροφίμων, ετικέτες για βιολογικά προϊόντα. Σχεδιαστική επιμέλεια με πρότυπο & μοντέρνο σχεδιασμό για την ανάδειξη του προϊόντος με ποιοτική γραφιστική προσέγγιση για εμπορική – επαγγελματική χρήση. Δώστε ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα, αναδείξατε τα προϊόντα σας και κάντε τη διαφορά!
Η Ideogram από το 2004 προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού, για την υλοποίηση και δημιουργία ετικέτας και συσκευασίας προϊόντος. Δίνουμε ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας μέσω της επαγγελματικής μας σχεδίασης, τα προϊόντα σας να αποκτήσουν εμπορική αξία μέσω της αισθητικής και της καλαίσθητης εικόνας τους. Ο σχεδιαστικός χαρακτήρας και το εικαστικό ύφος μιας ετικέτας προϊόντος ή συσκευασίας, καθορίζει και την επιτυχία του.  Για αυτό είναι σημαντικό να αναδείξετε τα προϊόντα σας και να τους δώσετε την εικόνα που τους αξίζει.
Στόχος της IDEOGRAM είναι μέσω της δημιουργίας μας και των προτάσεων μας, να αποκτήσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει την ποιότητα και την ιστορία των προϊόντων και της διαδρομής σας. Η αισθητική και το design στο σχεδιασμό ετικετών και την δημιουργία συσκευασίας προϊόντων, είναι το μείζων και σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να σκεφτείτε, όταν σκοπεύετε να προωθήσετε και να διαθέσετε αυτά, σε τοπικές αγορές ή σε ευρύτερο κοινό, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με σκοπό την  εμπορική αναγνώριση και καταξίωση τους!

↩ Επιστροφή